Bezig met laden...
Over ons
Met Hart en Zeil
missie

Met Hart en Zeil

Samen met onze opdrachtgevers op een veilige en prettige manier de mooiste events bouwen. Het is onze missie die wij met Hart en Zeil uitvoeren, aangevuld met veel actuele kennis, 35 jaar aan ervaring en gezond verstand.

In onze bedrijfsvoering houden wij zes kernwaarden aan:

Samen

 • 1 CLUB 1 DOEL!
 • Samen verantwoordelijk
 • Elkaar helpen
 • Respectvol omgaan met elkaar
 • Als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen
 • Praat met elkaar en niet over elkaar

Kwaliteit

 • Afwerking mag tijd kosten
 • De beste materialen gebruiken
 • Veilige werkomgeving

Vernieuwend

 • Elk jaar nieuwe producten
 • Voldoen aan de nieuwste regelgeving
 • Diversiteit van het verhuur-gamma
 • Vernieuwend in bouwprocessen

Betrokken

 • Loyaliteit
 • Medezeggenschap
 • Transparant
 • Open
 • Invloed

Betrouwbaar

 • Afspraken nakomen
 • Eerlijk zijn
 • Zeggen wat je doet en doen wat je zegt
 • Verantwoordelijkheid nemen

Fun

 • Plezier in je werk
 • Plezier met de opdrachtgever
 • Plezier met collega's
 • Plezier in samenwerken

Made in Bladel

Ons bedrijf is geworteld in de Kempen te Noord-Brabant. Daar voelen wij ons thuis en dat komt ten uiting in onze Brabantse no-nonsens cultuur.

van ham

Kenmerkend

Een aantal diensten waarin wij ons onderscheiden bevinden zich o.a. op het vlak van 3D- en technische tekeningen met statische berekeningen in eigen huis, ons eigen uitgebreide wagenpark, onze aandacht voor het milieu vanwege recycling door Texyloop te Frankrijk, onze 24-uursservice waardoor wij altijd voor u klaarstaan en een grote voorraad waardoor we u niet met lege handen achterlaten! Houd muispijl of vingertop op de afbeelding voor meer info...

recyclen

De tenten worden na hun levensduur ontdaan van ijzeren onderdelen en het tentzeil wordt door Texyloop in Frankrijk gerecyceld. Hierbij komen geen giftige gassen vrij en het proces heeft geen negatieve gevolgen voor het milieu.

24-uursservice

U kunt ons ook buiten de gebruikelijke uren bereiken en wij leveren niet enkel tijdens werkdagen maar eveneens in het gehele weekend. Snelle service, het hele jaar door!

grote voorraad

Wij hebben een enorme voorraad aan tenten, podia en vloeren. Zo beschikken we over zeer veel Layher-materiaal en ruim 35.000 m2 aan vlondervloeren waardoor we vrijwel altijd en snel kunnen leveren!

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven
Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Van Ham: erkende leerschool

Wij zijn een erkende leerschool t.b.v. de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Beroepsonderwijs en Van Ham werken samen met de SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Teamwork

Wij prijzen ons gelukkig dat we kunnen beschikken over een fantastisch en toegewijd team dat mét EN vóór elkaar werkt. Ons team bestaat uit vele deskundige en gemotiveerde leden die elke dag het beste proberen te brengen en u helpen om uw doelstellingen te verwezenlijken. Naast de vaste medewerkers hebben wij flexwerkers in dienst die ons assisteren tijdens de pieken in het festivalseizoen.

teampagina
DNV
Det Norske Veritas

DNV is een onafhankelijke stichting met de doelstelling om leven, bezit en het milieu te beschermen. DNV gecertificeerde producten voldoen o.a. aan strenge eisen wat betreft veiligheid.

VVEM
Evenementen-Makers

De Vereniging Van Evenementen-Makers is een brancheorganisatie voor professionals in de evenementen-branche met als kenmerken kwaliteit, veiligheid en professionaliteit.

Tenten Verhuur Divisie
TVD

U kunt het beste gebruik maken van de diensten van een tenten-verhuurder van de TVD. Deze branche-vereniging staat garant voor de kwaliteit van producten en diensten van aangesloten tentenverhuurders.

Al sinds een aantal jaren onze leverancier voor alle layher die ingezet wordt bij de realisering van onze stages. Voor onze festivals XO Belgie, XO Nederland en Solar tekent, levert en bouwt Van Ham onze podiumconstructies . . .
Om een geslaagd evenement te kunnen organiseren is het van belang dat je gelooft in het evenement dat je neerzet en dit naar buiten toe uitstraalt. De kleinste details moeten kloppen en de kwaliteit moet altijd goed zijn . . .
Waar andere leveranciers het nog wel eens af laten weten, is van Ham altijd op afgesproken tijdstip aanwezig en wordt alles op tijd opgeleverd. Ook zijn zij flexibel wanneer zaken op locatie anders uitpakken dan gepland . . .
Mede dankzij Van Ham Tenten & Podia is het Koningsfeest de laatste jaren enorm gegroeid als evenement. Door de professionele uitstraling, de flexibiliteit, betrouwbaarheid, het meedenken, gezelligheid en de no-nonsens aanpak . . .
De samenwerking is ontzettend fijn, Van Ham denkt mee, komt afspraken altijd na, ontzorgt, levert kwaliteit, heeft veiligheid hoog in het vaandel (net als wij) en draagt ons goede doel een warm hart toe. Mede door de vriendelijke en gezellige medewerkers . . .
Ze geven ons advies m.b.t. onze stages en denken vooral mee wat er mogelijk is binnen de budgetten. Wat ik vooral prettig vind aan de samenwerking is het informele contact. En nog belangrijker je kunt ze te allen tijde bereiken . . .
De professionaliteit, het meedenken zonder het eigen belang voorop te zien, de flexibiliteit en het persoonlijke contact zijn zaken die wij als erg positief ervaren. Ook op locatie ben je verzekerd van een team onvermoeibare bouwers . . .
Het snelle schakelen en het aandragen van passende oplossingen hebben ons de afgelopen jaren vaak geholpen tot het realiseren van de projecten. Geen uitdaging te gek en altijd flexibel is wat mij betreft de best passende beschrijving! . . .
Van Ham Tenten & Podia is een betrouwbare partner voor The Good Guyz in alle facetten die Van Ham levert. Kwaliteit en flexibiliteit staan voorop. En bovenal zijn het prettige mensen om mee samen te werken . . .
Het enige bedrijf dat tenten heeft die echt geschikt zijn voor bands, waarin je qua sound volledig tot je recht kunt komen en die over professionele podia en toebehoren zoals barriers, dubbele regietorens, loadingdocks, reling etc. beschikken . . .
De tenten, podia en loadingdocks voldoen aan de eisen die wij vragen en nodig hebben; dus de clearance is ook oké. De podia zijn altijd stevig, hebben de goede hoogte, bestaan uit Layher-materiaal en zijn altijd waterpas. De materialen zien er altijd verzorgd uit . . .
Komen afspraken na. Je hoeft je niet druk te maken om enige terreinschade en mocht dit wel voorkomen wordt dit keurig gemeld door de uitvoerder. Dit geldt eigenlijk voor alles. Wij zijn als SFX Europe dan al een aantal jaar een erg tevreden klant . . .
Jarenlang heeft Van Ham Tenten & Podia ons publiek op een perfecte manier droog weten te houden. Door de 'Bourgondische' samenwerking en de efficiency ontstond er niet alleen een zakelijke maar ook een vriendschappelijke band. BEDANKT! . . .
De tenten voldoen uitstekend aan de technische eisen die nodig zijn voor het geven van een perfecte show. Daarnaast hebben de altijd goed verzorgde tenten een meerwaarde als het gaat om sfeer en uitstraling. Ze waarborgen in noodsituaties de veiligheid . . .
van ham

samengevat

Zoals u op deze pagina al hebt kunnen lezen, zijn er vele facetten die samen onze kracht bepalen en weerspiegelen in de eindresultaten van onze opdrachtgevers. Onze drang naar perfectie, ons gemotiveerd en deskundig personeel en de oplossingen die wij bieden, lichten we er bij deze nog even uit.

perfect afgewerkt

Wij leveren een perfect afgewerkt product. Of het nu gaat om één tent, één podium of een compleet project van grote omvang waar alles door ons wordt verzorgd. Onze lat ligt hoog. Ook wat betreft veiligheid.

1

deskundig personeel

Ons personeel is bovendien gemotiveerd en heeft kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel staan. We vormen een geolied team en werken samen aan de realisering van producten met optimale finishing.

2

altijd een oplossing

Mede dankzij ervaring met verschillende tenttypen en Layher-constructies wat het mogelijk maakt overal te bouwen, zelfs op het water. Daar waar andere afhaken gaat Van Ham Tenten & Podia door!

3
Van Ham Tenten & Podia Racing
Van Ham Tenten & Podia

racing

Van Ham Tenten & Podia B.V. heeft een eigen
RACING-team. Opgericht vanuit de passie voor het rallyrijden maar zeker ook omdat wij parallellen zien met het ondernemerschap en een toegevoegde waarde in promotionele activiteiten.

naar VHTP Racing