Bezig met laden...
Referenties
klantenreacties

Wat men van ons vindt

Al sinds een aantal jaren is Van Ham onze leverancier voor alle layher die ingezet wordt bij de realisering van onze stages. Voor onze festivals Extrema Outdoor Belgie, Extrema Outdoor Nederland en Solar tekent, levert en bouwt Van Ham onze podium constructies. Een fijne samenwerking en een nauwkeurig ontwerp-proces proces zorgen ervoor dat onze festivalbezoekers op een veilige manier indrukwekkende podia en constructies kunnen aanschouwen.

Guido van Lent
Organisator Extrema

Om een geslaagd evenement te kunnen organiseren is het van belang dat je gelooft in het evenement dat je neerzet en dit naar buiten toe uitstraalt. De kleinste details moeten kloppen en de kwaliteit moet altijd goed zijn. Het zoeken naar de juiste leveranciers is een wezenlijk onderdeel van het gehele proces. Met Van Ham Tenten & Podia hebben wij al geruime tijd een prettige samenwerking. Meedenken, afspraken nakomen, flexibiliteit en professionaliteit uitstralen zijn de voor ons belangrijkste kenmerken van ze. Maar bovenal hebben zij net als ons een PASSIE voor hetgeen wat ze doen. En dat zie je in alles terug.

Teun van Sprang
Organisator Rebirth Festival

Wij hebben al vele jaren een fijne samenwerking met Van Ham. Zij verzorgen de podia (Layher) op onze evenementen. Waar andere leveranciers het nog wel eens af laten weten, is van Ham altijd op afgesproken tijdstip aanwezig en wordt alles op tijd opgeleverd. Ook zijn zij flexibel wanneer zaken op locatie anders uitpakken dan gepland. De spullen waar zij mee werken zijn tip top in orde en Van Ham blijft voortdurend investeren in nieuw materiaal. Omdat Van Ham werkt met kundig en betrokken personeel weten wij precies wat we aan ze hebben. Kortom: Met dit Brabants bedrijf werken wij graag samen!

Marijn Liebregts
Organisator Intents Festival

Mede dankzij Van Ham Tenten & Podia is het Koningsfeest de laatste jaren enorm gegroeid als evenement. Door de professionele uitstraling, de flexibiliteit, betrouwbaarheid, het meedenken, gezelligheid en de no-nonsens aanpak is het voor ons een zekerheid dat de mannen/vrouwen van Van Ham met de tent in Denekamp komen.

Koen Beernink
Koningsfeest Denekamp

Van Ham Tenten levert al jaren de circustent voor ons reizende circus voor zieke- en gehandicapte kinderen. Het ene jaar een blauw-gele, het andere jaar een rood-witte, het kan allemaal. De samenwerking is ontzettend fijn, Van Ham denkt mee, komt afspraken altijd na, ontzorgt, levert kwaliteit, heeft veiligheid hoog in het vaandel (net als wij) en draagt ons goede doel een warm hart toe. Mede door de vriendelijke en gezellige medewerkers is Van Ham deel van de CliniClowns familie geworden. We hebben voor de volgende editie de tent alweer in optie gezet!

Jessica Witteman
Sr. Productieleider St. CliniClowns Nederland

Van Ham Tenten & Podia B.V. levert de Layher-constructies voor Extrema Outdoor. Ze geven ons advies m.b.t. onze stages en denken vooral mee wat er mogelijk is binnen de budgetten. Wat ik vooral prettig vind aan de samenwerking is het informele contact. En nog belangrijker je kunt ze te allen tijde bereiken.

Bas van Baal
Productieleider Extrema Outdoor

Wij werken graag samen met Van Ham Tenten & Podia en doen dat ook voor veel van onze projecten. De professionaliteit, het meedenken zonder het eigen belang voorop te zien, de flexibiliteit en het persoonlijke contact zijn zaken die wij als erg positief ervaren. Ook op locatie ben je verzekerd van een team onvermoeibare bouwers. Een fijn bedrijf om mee samen te werken!

Bram van Amelsvoort
4Productions

Voor onze projecten de betrouwbare partner als het gaat om layher structuren en tenten. Het snelle schakelen en het aandragen van passende oplossingen hebben ons de afgelopen jaren vaak geholpen tot het realiseren van de projecten. Geen uitdaging te gek en altijd flexibel is wat mij betreft de best passende beschrijving!

Rudy Vorstenbosch
4AV Technical Productions

Van Ham Tenten & Podia is een betrouwbare partner voor The Good Guyz in alle facetten die Van Ham levert. Kwaliteit en flexibiliteit staan voorop. En bovenal zijn het prettige mensen om mee samen te werken.

Casper Garrels
The Good Guyz

Het enige bedrijf dat tenten heeft die echt geschikt zijn voor bands, waarin je qua sound volledig tot je recht kunt komen en die over professionele podia en toebehoren zoals barriers, dubbele regietorens, loadingdocks, reling etc. beschikken.

Rob Gerritsen
Manager Golden Earring

De tenten, podia en loadingdocks voldoen aan de eisen die wij vragen en nodig hebben; dus de clearance is ook oké. De podia zijn altijd stevig, hebben de goede hoogte, bestaan uit Layher-materiaal en zijn altijd waterpas. De tenten voldoen altijd aan de Europese veiligheidsvoorschriften. We hebben nog nooit bij een Van Ham tent condens gehad op het speelvlak van het podium. Als we afspraken maken, zoals bijvoorbeeld over aanpassingen van de positie van loadingdocks dan wordt hier naar geluisterd en uitgevoerd! De materialen zien er altijd verzorgd uit dus de tenten zien er niet uit als oude afgeragde tenten!

Rudy Havermans
Manager Rowwen Hèze

Van Ham is een van de bedrijven, die tot nu toe altijd hun afspraken zijn nagekomen. Als zij aangeven dat de tent bijvoorbeeld op zondag staat, dan staat hij er ook zondag. Ook de werkwijze is meer dan prettig te noemen. Je hoeft je niet druk te maken om enige terreinschade en mocht dit wel voorkomen wordt dit keurig gemeld door de uitvoerder. Dit geldt eigenlijk voor alles. Wat verder erg belangrijk is, is dat ze met erg mooie tenten werken, erg veel verschillende maten en mogelijkheden. Wij zijn als SFX Europe dan al een aantal jaar een erg tevreden klant.

Ed Overvest
SFX Europe

Jarenlang heeft Van Ham Tenten & Podia ons publiek op een perfecte manier droog weten te houden. Door de 'Bourgondische' samenwerking en de efficiency ontstond er niet alleen een zakelijke maar ook een vriendschappelijke band. BEDANKT!

Loek Lenssen
Organisator Festival Elastiek

De tenten van Van Ham voldoen uitstekend aan de technische eisen die nodig zijn voor het geven van een perfecte show. Daarnaast hebben de altijd goed verzorgde tenten een meerwaarde als het gaat om sfeer en uitstraling. En ook niet onbelangrijk: ze waarborgen in noodsituaties de veiligheid van het publiek.

Rien Somers
Manager BZB