Bezig met laden...
3D
alles in (eigen) huis

3d en statische berekeningen

Tomorrowland
van idee tot

realisatie

Schets, Ontwerp, 3D-visualisatie, statische berekeningen, bouwtekeningen, veiligheid, transport, snelle op- en afbouw: wij hebben het allemaal IN huis... Of u nu komt met een handschets of met een compleet uitgewerkt plan: wij kunnen u verder helpen met de volledige technische realisatie. Waarbij wij u zelfs de .DWG-bestanden aan kunnen leveren zodat uw andere leveranciers hier verder mee aan de slag kunnen.

Tommorowland Belgie
het idee

Stap 1

We werken uw idee op 'papier' uit of we gaan voor u aan het brainstormen en stellen onze ideeën voor.

Creatief proces

Na uitvoerig uw wensen in kaart te hebben gebracht, gaan we creatief met het team aan de slag.

eerste schets

Stap 2

Nadat we het idee en de wensen helder hebben, maken we een eerste opzet die we aan u voorstellen.

Feedback

We zijn benieuwd wat u van onze plannen en schetsen vindt en verwerken alle feedback. Laat u dus gerust horen!

techn. tekening

Stap 3

De tekening wordt opgebouwd en alles wordt uitvoerig statisch doorgerekend t.b.v. optimale veiligheid.

Stat. berekeningen

Podia en constructies worden statisch berekend volgens de NPR 8020-51 Evenementen - podiumconstructies - belastingen en constructieve uitgangspunten.

3d visualisatie

Stap 4

Het toevoegen van het decormateriaal zodat we u kunnen laten zien hoe het eindproduct eruit komt te zien.

3D-Visual

Aan de hand van een fraaie 3D-Visual ziet u het te bouwen eindresultaat. DWG-bestanden kunnen we aanleveren zodat anderen eventueel kunnen voortborduren.

Windkracht 8 en windmetingen

Podia en constructies worden statisch berekend volgens de NPR 8020-51 EVENENEMTEN - PODIUMCONSTRUCTIES - BELASTINGEN EN CONSTRUCTIEVE UITGANGSPUNTEN! Er kan tevens een rapport worden opgemaakt van de te bouwen constructie. Ook is het zelfs mogelijk om een mobiel weerstation (met windmetingen) of windmeters op uw site te plaatsen dat online kan worden uitgelezen. Alle tenten zijn overigens berekend volgens de Europese norm NEN-EN 13782 en voorzien van tentboeken. De mogelijkheid bestaat om tenten te voorzien van vaste nooddeuren, zodat de zijkanten volledig afgesloten kunnen blijven. Kortom bij Van Ham Tenten & Podia staat veiligheid echt voorop waardoor u 's avonds de site met een gerust gevoel kunt verlaten!

Eindresultaat

Uiteraard gaan er veel stappen aan de daadwerkelijke oplevering vooraf. Middels onze technische tekeningen en 3D-visualisaties krijgt u echter een goed beeld van het te verwachten eindresultaat en, minstens zo belangrijk, een complete doorrekening. Tap/klik op de miniatuur-foto om het eindresultaat te vergroten.

Uw project

Graag lopen wij al deze stappen ook met u door om uw project tot een fantastisch succes te maken! Neem contact met ons en we gaan ermee aan de slag!

Dreamville Tomorrowland