Bezig met laden...
projecten
overzicht

enkele cases

XO Extrema Outdoor Belgium 2016
Houthalen-Helchteren België

XO Belgium

EXTREMA OUTDOOR BELGIUM is een jaarlijks terugkerend weekendfestival, met camping en maar liefst 8 area's met elk jaar weer de meest verrassende acts. Wij zijn sinds de eerste editie betrokken en deze 6de editie hebben wij de volgende materialen geleverd o.a. alle podia, vipdecks en overige structuren en diverse trailers vlondervloeren.

Extrema XO Belgium
haaren

Rebirth Festival 2016

REBIRTH FESTIVAL is een jaarlijks terugkerend met de beste hardstyle, house en feestmuziek. Al sinds de eerste editie zijn wij betrokken bij het evenement. Zo bouwden wij dit jaar alle podia, vipdecks en overige structuren.

Rebirth Festival 2016
oisterwijk

Intents Festival 2015

INTENTS FESTIVAL is een jaarlijks terugkerend en nog steeds groeiend dance-festival in Oisterwijk. Ook aan de editie van 2015 hebben wij een bijdrage mogen leveren. Zo bouwden wij de structuren voor de mainstage en implementeerden onze doorzichtige DJ-overkapping.

Intents Festival 2015
5x door Nederland

CliniClowns Theatertour

De CLINICLOWNS organiseren al jaren een rondreizende theatertour. CIRCUS CLINICLOWNS is een interactieve voorstelling met clowns en circusartiesten, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. De voorstelling is afgestemd op de belevingswereld van kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap.

Cliniclowns 2015
Made

Sensation Waailand

SENSATION WAAILAND vond voor de 10e keer plaats en dit jubileum werd groots gevierd en was een gigantisch succes met een volledig uitverkochte editie. Van Ham mocht dit jaar de tenten en podia leveren. Gelukkig hebben we ondanks het zeer extreme weer voorafgaand aan het feestweekend geen problemen gehad.

Sensation Waailand 2015