Bezig met laden...
tenten
klein

Transparante flappengordijn

Houd de kou buiten

Het transparante flappengordijn is een van de extra opties van een carrétent van 4x4 meter. Door het transparante uiterlijk is het mogelijk om het toe te passen bij iedere in- en uitgang. Hiermee houdt u ook de kou buiten de tent, zodat het aangenaam blijft voor de bezoekers.

Het flappengordijn heeft een breedte van 4 meter en een hoogte van ruim 2 meter. Hierdoor kunt u een zijde van een carrétent van 4x4 meter tot aan de grond ‘dicht’ maken. Door zijn transparante uiterlijk heeft het alsnog de ‘open’ look die u wilt creëren bij in- en uitgangen. Door de 3 haken die aan het frame gemaakt zijn, is het flappengordijn makkelijk te bevestigen. Daarnaast is het flappengordijn aan iedere zijkant van de carrétent te bevestigen.

Doordat het flappengordijn aan de dakligger van de carrétent wordt bevestigd, kunt u de doorgang naar de volgende tent nog altijd waterdicht maken. Op deze manier blijft de warmte in de tenten en is de doorgang ook bij slecht weer te gebruiken. Door zijn transparante uiterlijk kan je het als in- en uitgang gebruiken van en naar de ‘grotere’ tenten. Dit kan in de winter de stookkosten verlagen t.b.v. het verwarmen van de ‘grotere’ tenten.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

TENT
100%
TRANSPARANT
100%
  • breedte: 4 m
  • hoogte: 2 m
  • vlondervloer
  • rolstoeldrempels
  • bordjes nooduitgang