Bezig met laden...
Over ons
Met Hart en Zeil
missie

Met Hart en Zeil

Samen met onze opdrachtgevers op een veilige en prettige manier de mooiste events bouwen. Het is onze missie die wij met Hart en Zeil uitvoeren, aangevuld met veel actuele kennis, 38 jaar aan ervaring en gezond verstand.
In onze bedrijfsvoering houden wij vier kernwaarden aan:

Betrokken

 • Flexibel naar uw wensen
 • Loyaliteit
 • Open
 • Bezoeken van de projectlocatie

Betrouwbaar

 • Zeggen wat je doet en doen wat je zegt
 • Verantwoordelijkheid nemen
 • Eerlijk zijn
 • Afspraken nakomen

Veiligheid

 • Bouwboeken bij de tenten
 • Statische berekeningen in eigen beheer
 • Veilige werkwijze tijdens op- en afbouw
 • Zowel werknemers als vrijwilligers zijn verzekerd

Kwaliteit

 • Afwerking mag tijd kosten
 • De beste materialen gebruiken
 • Hoogwaardige projectvoorbereiding
 • Vakkundig Nederlands personeel

Made in Bladel

Ons bedrijf is geworteld in de Kempen te Noord-Brabant. Daar voelen wij ons thuis en dat komt ten uiting in onze Brabantse no-nonsens cultuur.

van ham

Kenmerkend

Een aantal diensten waarin wij ons onderscheiden bevinden zich o.a. op het vlak van 3D- en technische tekeningen met statische berekeningen in eigen huis, ons eigen uitgebreide wagenpark, onze aandacht voor het milieu vanwege recycling door Texyloop te Frankrijk, onze 24-uursservice waardoor wij altijd voor u klaarstaan en een grote voorraad waardoor we u niet met lege handen achterlaten! Houd muispijl of vingertop op de afbeelding voor meer info...

3D

Schets, Ontwerp, 3D-visualisatie, statische berekeningen, bouw tekenen, veilgheid, transport, snelle op-en afbouw: wij hebben het allemaal IN huis...

statische berekeningen

Podia en constructies worden statisch berekend volgens de NPR 8020-51 EVENEMENTEN - PODIUMCONSTRUCTIES - BELASTINGEN EN CONSTRUCTIEVE UITGANGSPUNTEN!

logistiek

Het inzetten van eigen vervoer door middel van trekkers, opleggers en bussen maakt ons snel en flexibel. Daarnaast bezitten wij een grote en diverse vloot heftrucks.

recyclen

De tenten worden na hun levensduur ontdaan van ijzeren onderdelen en het tentzeil wordt door Texyloop in Frankrijk gerecyceld. Hierbij komen geen giftige gassen vrij en het proces heeft geen negatieve gevolgen voor het milieu.

24-uursservice

U kunt ons ook buiten de gebruikelijke uren bereiken en wij leveren niet enkel tijdens werkdagen maar eveneens in het gehele weekend. Snelle service, het hele jaar door!

grote voorraad

Wij hebben een enorme voorraad aan tenten, podia en vloeren. Zo beschikken we over zeer veel Layher-materiaal en ruim 35.000 m2 aan vlondervloeren waardoor we vrijwel altijd en snel kunnen leveren!

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven
Samenwerkingsorg. Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Van Ham: erkende leerschool

Wij zijn een erkende leerschool t.b.v. de Samenwerkingsorg. Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Beroepsonderwijs en Van Ham werken samen met de SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Daarnaast hebben verschillende HBO-studenten zowel de meewerk- als de afstudeerstage hier gelopen in de afgelopen jaren. Op deze manier willen wij Van Ham, maar ook zeker de stagiair helpen ontwikkelen.

Teamwork

Wij prijzen ons gelukkig dat we kunnen beschikken over een fantastisch en toegewijd team dat mét EN vóór elkaar werkt. Ons team bestaat uit vele deskundige en gemotiveerde leden die elke dag het beste proberen te brengen en u helpen om uw doelstellingen te verwezenlijken. Naast de vaste medewerkers hebben wij flexwerkers in dienst die ons assisteren tijdens de pieken in het festivalseizoen.

teampagina
Aangesloten

Verenigingen

Hieronder de verenigingen waarbij Van Ham Tenten & Podia is aangesloten. Met deze verenigingen willen wij evenementen naar een hoger en veiliger niveau tillen, waarbij ook aan het milieu gedacht wordt.

DNV


Det Norske Veritas is een onafhankelijke stichting met de doelstelling om leven, bezit en het milieu te beschermen. DNV gecertificeerde producten voldoen aan strenge eisen wat betreft veiligheid.

VVEM


De Vereniging Van Evenementen-Makers is een brancheorganisatie voor professionals in de evenementen-branche met als kenmerken kwaliteit, veiligheid en professionaliteit.

Tenten Verhuur Divisie


U kunt het beste gebruik maken van de diensten van een tenten-verhuurder van de TentenVerhuurDivisie. Deze branche-vereniging staat garant voor de kwaliteit van producten en diensten van aangesloten tentenverhuurders.

De communicatie in de voorbereiding verliep soepel waardoor wij zonder zorgen de opbouw in gingen. Tijdens opbouw denkt men actief mee in oplossingen en je merkt dat er ervaring is in het samenwerken met vrijwilligers. Zeer positief . . .
Van Ham staat gelijk aan flexibiliteit en prettig communiceren. Tijdens de voorbereiding dachten ze constructief mee over oplossingen. Ook voor de komende editie kiezen wij weer voor Van Ham en hopen op een jarenlange samenwerking . . .
Voor ons Benefietconcert tegen Kanker 2018 hebben we gekozen voor Van Ham Tenten als partner. Binnen een half uurtje zaten we op één lijn en werd er in Bladel volop meegedacht om de kosten in de hand te houden en te helpen . . .
Voor Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld bleek de prachtige Saharatent van Van Ham bij uitstek geschikt voor onze circusproductie. Aan de op- en afbouw lag een strakke en ambitieuze planning ten grondslag . . .
Een partner die vooral heel goed kan inschatten wat onze specifieke wensen zijn en die rekening houdt met alle extra parameters. Duidelijkheid, transparantie en korte lijnen in de communicatie: handig en geeft vertrouwen! . . .
Bospop werkt al jaren tot volle tevredenheid samen met Van Ham. De tenten zijn van hoge kwaliteit, worden altijd volgens afspraak geleverd en indien zaken net even anders lopen dan gepland wordt er altijd flexibel meegedacht . . .
Al sinds een aantal jaren onze leverancier voor alle layher die ingezet wordt bij de realisering van onze stages. Voor onze festivals XO Belgie, XO Nederland en Solar tekent, levert en bouwt Van Ham onze podiumconstructies . . .
Om een geslaagd evenement te kunnen organiseren is het van belang dat je gelooft in het evenement dat je neerzet en dit naar buiten toe uitstraalt. De kleinste details moeten kloppen en de kwaliteit moet altijd goed zijn . . .
Waar andere leveranciers het nog wel eens af laten weten, is van Ham altijd op afgesproken tijdstip aanwezig en wordt alles op tijd opgeleverd. Ook zijn zij flexibel wanneer zaken op locatie anders uitpakken dan gepland . . .
Mede dankzij Van Ham Tenten & Podia is het Koningsfeest de laatste jaren enorm gegroeid als evenement. Door de professionele uitstraling, de flexibiliteit, betrouwbaarheid, het meedenken, gezelligheid en de no-nonsens aanpak . . .
Ze geven ons advies m.b.t. onze stages en denken vooral mee wat er mogelijk is binnen de budgetten. Wat ik vooral prettig vind aan de samenwerking is het informele contact. En nog belangrijker je kunt ze te allen tijde bereiken . . .
Het feit dat er geschoven moet worden met planningen omdat deze al vol zaten is voor hun geen probleem en dat werkt erg fijn. Ze komen hun afspraken na en staan er altijd op tijd. Fanatieke mannen en vrouwen waar je op kunt bouwen! . . .
Het snelle schakelen en het aandragen van passende oplossingen hebben ons de afgelopen jaren vaak geholpen tot het realiseren van de projecten. Geen uitdaging te gek en altijd flexibel is wat mij betreft de best passende beschrijving! . . .
Van Ham Tenten & Podia is een betrouwbare partner voor The Good Guyz in alle facetten die Van Ham levert. Kwaliteit en flexibiliteit staan voorop. En bovenal zijn het prettige mensen om mee samen te werken . . .
Het enige bedrijf dat tenten heeft die echt geschikt zijn voor bands, waarin je qua sound volledig tot je recht kunt komen en die over professionele podia en toebehoren zoals barriers, dubbele regietorens, loadingdocks, reling etc. beschikken . . .
De tenten, podia en loadingdocks voldoen aan de eisen die wij vragen en nodig hebben; dus de clearance is ook oké. De podia zijn altijd stevig, hebben de goede hoogte, bestaan uit Layher-materiaal en zijn altijd waterpas. De materialen zien er altijd verzorgd uit . . .
Komen afspraken na. Je hoeft je niet druk te maken om enige terreinschade en mocht dit wel voorkomen wordt dit keurig gemeld door de uitvoerder. Dit geldt eigenlijk voor alles. Wij zijn als SFX Europe dan al een aantal jaar een erg tevreden klant . . .
Jarenlang heeft Van Ham Tenten & Podia ons publiek op een perfecte manier droog weten te houden. Door de 'Bourgondische' samenwerking en de efficiency ontstond er niet alleen een zakelijke maar ook een vriendschappelijke band. BEDANKT! . . .
De tenten voldoen uitstekend aan de technische eisen die nodig zijn voor het geven van een perfecte show. Daarnaast hebben de altijd goed verzorgde tenten een meerwaarde als het gaat om sfeer en uitstraling. Ze waarborgen in noodsituaties de veiligheid . . .
van ham

samengevat

Zoals u op deze pagina al hebt kunnen lezen, zijn er vele facetten die samen onze kracht bepalen en weerspiegelen in de eindresultaten van onze opdrachtgevers. Onze drang naar perfectie, ons gemotiveerd en deskundig personeel en de oplossingen die wij bieden, lichten we er bij deze nog even uit. Daarnaast ondersteunen wij het initiatief Betaalme.nu.

perfect afgewerkt

Wij leveren een perfect afgewerkt product. Of het nu gaat om één tent, één podium of een compleet project van grote omvang waar alles door ons wordt verzorgd. Onze lat ligt hoog. Ook wat betreft veiligheid.

1

deskundig personeel

Ons personeel is bovendien gemotiveerd en heeft kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel staan. We vormen een geolied team en werken samen aan de realisering van producten met optimale finishing.

2

altijd een oplossing

Mede dankzij ervaring met verschillende tenttypen en Layher-constructies wat het mogelijk maakt overal te bouwen, zelfs op het water. Daar waar andere afhaken gaat Van Ham Tenten & Podia door!

3
Betaalme.nu

Van Ham Tenten & Podia B.V. ondersteunt het initiatief Betaalme.nu

Wij hanteren voor al onze MKB leveranciers als uitgangspunt een betalingstermijn van 8 werkdagen en uiterlijk 30 dagen. Wij vinden het zeer belangrijk dat onze toeleveranciers een financieel gezond bedrijf kunnen runnen en daarmee hun continuïteit kunnen vergroten en daarmee ook onze continuïteit kunnen versterken.

Van Ham Tenten & Podia Racing
Van Ham Tenten & Podia

racing

Van Ham Tenten & Podia B.V. beschikt over een eigen RACING-team. Opgericht vanuit de passie voor het rallyrijden maar zeker ook omdat wij parallellen zien met het ondernemerschap en een toegevoegde waarde in promotionele activiteiten.

naar VHTP Racing