Bezig met laden...
vloeren
Grote voorraad

Vlondervloeren huren?

Vloerenverhuur bij Van Ham: plankenvloeren snel plaatsbaar

Dankzij onze grote voorraad vlondervloeren i.c.m. een snelle levering weten vele organisatoren van evenementen ons te vinden. De vlondervloeren oftewel plankenvloeren worden zeer divers ingezet: tentvloer in een festivaltent, als bescherming van de ondergrond in een park, vloer op een festivalweide en vele andere vormen. De Efteling, Tomorrowland, Kwaku Summer Festival, Pinkpop, Uitmarkt, The Flying Dutch, Glow, Oogenlust zijn slechts enkele voorbeelden m.b.t. onze vloerenverhuur. Overal vindt u onze vlondervloeren terug.

Vlondervloeren bestaan uit houten vloerdelen (planches) van 0.5 x 5.0 m en 0.5 x 2.5 m. Het is mogelijk om houten plankenvloer koud op de ondergrond te leggen en geheel in verband. Dat is vaak de eenvoudigste manier. Dankzij het gegeven dat wij over ruim 35.000 m² aan vlondervloeren beschikken, kunnen wij bijna altijd leveren. Ook voor het aanleggen van looppaden en buitenterrassen is onze vloerenverhuur zeer geschikt. Evenals t.b.v. maneges waar u een evenement in wilt organiseren: wij leggen er graag een houten vloer voor u in. Een bijkomend voordeel is dat een houten ondergrond middels een vloertrekker of bezem uiteraard veel makkelijker schoon gehouden / geveegd kan worden.

U kunt bij ons op vier verschillende manieren vlondervloeren / plankenvloeren huren


Optie 1: vloerdelen huren en afhalen

De meest voordelige optie: de vlondervloer oftewel planche afhalen in ons magazijn te Bladel. Vanaf 25 m² kunt u bij ons terecht. Let wel op 50 m² vloerplanken wegen 500 kg en 1 pak vloerdelen is 60 cm breed 500 cm lang en 70 cm hoog. Wij kunnen eventueel de vloerplanken rechtstreeks laden op uw vrachtwagen of aanhanger zolang dit met de heftruck mogelijk is.


Optie 2: vloer huren, geleverd en opgehaald

Wij komen de houten vloer natuurlijk ook graag met onze vrachtwagens bij u leveren. Per vracht kunnen wij maar liefst 1500 m² vloer in 1 keer aanleveren. U kunt dan zelf de vloerdelen leggen en weer opstapelen, zodat u deze kosten kunt besparen.


Optie 3: bezorgen en ophalen, begeleiding bij leggen plankenvloer

Heeft u een grote club vrijwilligers die graag mee komt helpen om de planches te leggen, maar heeft u niemand deze aan te sturen? Wij assisteren u graag en sturen uw mensen aan zodat het eindresultaat helemaal aan de wensen voldoet.


Optie 4: Vloerenverhuur totaal / Turn Key Oplossing

Natuurlijk kunnen wij u ook helemaal ontzorgen. Ons team van ervaren en gemotiveerde mensen komt de houten vloerdelen met plezier bij u leveren, plaatsen en afbouwen. De vloer wordt volgens wens op de door u gewenste plekken gelegd. Of het nu om 250 m² gaat of om 25.000 m² plankenvloeren: wij gaan hierbij geen uitdaging uit de weg.

Korte levertijd vloeren huren

Daar wij het aan- en afvoeren van onze houten vloeren / tentvloeren in eigen beheer hebben, zijn wij vaak in staat om op zeer korte termijn te leveren. En met onze zeer gevarieerde heftruck-vloot passen wij de heftruck-keuze op uw locatie aan.

meer info

Meer informatie nodig of wilt u een aanvraag m.b.t. het huren van plankenvloeren / tentvloeren doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

FESTIVAL
100%
LOOPPADEN
100%
GRASBESCHERMING
100%
BUITENTERRAS
100%
  • team main-ptpbbreedte: 0.5 m
  • lengte: 5 m
  • hoogte: 5 cm
  • opp. 2.5 m2/vloerdeel
  • aantal: 20 vloerdelen/pak
  • gewicht: 500 kg/pak
  • ondergrond: zand, gras, steen, asfalt, beton enz.
  • rolstoeldrempels
  • tenten
  • barriers