Bezig met laden...
3D
alles in (eigen) huis

3d en statische berekeningen

Tomorrowland
van idee tot

realisatie

Schets, Ontwerp, 3D-visualisatie, statische berekeningen, bouwtekeningen, veiligheid, transport, snelle op- en afbouw: wij hebben het allemaal IN huis... Of u nu komt met een handschets of met een compleet uitgewerkt plan: wij kunnen u verder helpen met de volledige technische realisatie. Waarbij wij u zelfs de .DWG-bestanden aan kunnen leveren zodat uw andere leveranciers hier verder mee aan de slag kunnen.

Tommorowland Belgie
Het idee

Stap 1

Na een oriënterend gesprek (op locatie) werken we uw idee op 'papier' uit of gaan we voor u aan het brainstormen.

Creatief proces

Hierna zullen we onze eerste ideeën aan u voorstellen. We beschikken over een ervaren, deskundig, creatief team!

Terugkoppeling

Stap 2

Na de gekregen feedback gaan we dit verder uitwerken. Zo komt er uiteindelijk altijd een tekening die geheel naar uw wens is.

Schetsen

We zijn benieuwd wat u van onze plannen en schetsen vindt en verwerken alle feedback. Laat u dus gerust horen!

Techn. tekening

Stap 3

De tekening wordt opgebouwd en alles wordt indien gewenst uitvoerig statisch doorgerekend t.b.v. optimale veiligheid.

Stat. berekeningen

Podia en constructies worden statisch berekend volgens de NPR 8020-51 Evenementen - podiumconstructies - belastingen en constructieve uitgangspunten.

3D visualisatie

Stap 4

Middels een fraaie 3D-viualisatie ziet u het te bouwen eindresultaat. DWG-bestanden kunnen we aanleveren t.b.v. anderen partijen.

Kennis

Wij hebben vele jaren ervaring met het visualiseren van projecten en houden onze kennis op niveau volgens de laatste ontwikkelingen.

Dreamville Tomorrowland

Veiligheid

Podia en constructies worden statisch berekend volgens de NPR 8020-51 EVENEMENTEN - PODIUMCONSTRUCTIES - BELASTINGEN EN CONSTRUCTIEVE UITGANGSPUNTEN! Er kan tevens een rapport worden opgemaakt van de te bouwen constructie. Ook is het zelfs mogelijk om een mobiel weerstation (met windmetingen) of windmeters op uw site te plaatsen dat online kan worden uitgelezen. Alle tenten zijn overigens berekend volgens de Europese norm NEN-EN 13782 en voorzien van tentboeken. De mogelijkheid bestaat om tenten te voorzien van vaste nooddeuren, zodat de zijkanten volledig afgesloten kunnen blijven. Kortom bij Van Ham Tenten & Podia staat veiligheid echt voorop waardoor u 's avonds de site met een gerust gevoel kunt verlaten!

Eindresultaat

Uiteraard gaan er veel stappen aan de daadwerkelijke oplevering vooraf. Middels onze technische tekeningen en 3D-visualisaties krijgt u echter een goed beeld van het te verwachten eindresultaat en, minstens zo belangrijk, een complete doorrekening.

3d en statische berekeningen
we helpen graag

uw project in goede banen

Graag lopen wij alle stappen ook met u door om uw project tot een fantastisch succes te maken! Neem vrijblijvend contact met ons op en na overleg gaan we ermee aan de slag. We helpen u graag om de lancering en de afloop in goede banen te leiden!