Bezig met laden...
projecten
overzicht

enkele cases

Het Stuiterbal Haghorst
Haghorst

Het Stuiterbal

Vanaf 2011 trilt Haghorst op zijn grondvesten door HET STUITERBAL. Verschillende stijlen muziek om van te genieten. Materiaal dat wij geleverd hebben zijn 6 festivaltenten, diverse carrétenten, verschillende Layher constructies en 4.000 m² extra vlondervloer.

Het Stuiterbal
Maas en Waalse Oktoberfeesten
Afferden

Maas & Waalse Oktoberfeesten

Voor de 7e keer zijn de Maas en Waalse Oktoberfeesten georganiseerd. 2 dagen lang hebben 4.500 mensen weer enorm kunnen genieten. Hiervoor hebben we de hoofdtent met daarbij behorende podia, diverse andere tenten en constructies gebouwd samen met de vrijwilligers.

Oktoberfeesten
Benefietconcert Tegen Kanker ‘s-Heerenberg
‘s-Heerenberg

Benefietconcert Tegen Kanker

De Barghse Jonges hebben een Benefietconcert tegen Kanker georganiseerd. Zo’n 3.000 bezoekers hebben kunnen genieten van optredens van onder andere Bläck Fööss. Voor het benefietconcert hebben we de tent, het podium, de tribune en het VIP-deck verzorgd.

Benefietconcert Tegen Kanker
alle remmen los  festival loosbroek
Loosbroek

Alle remmen los

De band BZB vierde hun 25-jarig jubileum door op 9 en 10 mei 2018 een festival te houden: Alle Remmen Los Festival. Hiervoor zijn 2 Mainstages, eettent met podium, entreetent en diverse Layher constructies door ons verzorgd.

Alle Remmen Los
Lentefeest 2018 Kerk Avezaath
Kerk Avezaath

Lentefeest 2018

Het Lentefeest is een weekendfeest met jaarlijks zo’n 10.000 bezoekers. Met de tenten, verschillende Layher constructies, stagebarriers en vlondervloer hebben ook wij ons aandeel kunnen leveren aan het Lentefeest.

Lentefeest 2018
Intents Festival 2018
Oisterwijk

Intents Festival 2018

Intents Festival heeft zijn 15-jarige verjaardag groots uitgepakt. Het weekend festival heeft wel 9 verschillende area’s met muziek van de hardere stijlen. Wij hebben hieraan uitgebreid meegeholpen.

Intents Festival 2018
Groot Kerstcircus Den Haag
Den Haag

Groot Kerstcircus

Het Groot Kerstcircus komt sinds 1999 naar Den Haag om de bezoekers een avond vol amusement te bieden. Met onze Saharatent hebben we een nieuwe invulling gegeven aan de circustent. Hiernaast hebben we de tent voor de expositieruimte en extra vloer geleverd.

Groot Kerstcircus
Future Fest: See U Tomorrow 2017
Lommel België

Future Fest: See U Tomorrow

Een personeelsfeest en congres voor de medewerkers van Unilever in de vorm van een minifestival. Er is in 5 weken een hoogwaardig evenement ontstaan met grote tenten, carrétenten, podium, toegangspoort en vlondervloer.

Future Fest: See U Tomorrow 2017
DreamVille 2017
Rumst België

DreamVille 2017

DreamVille is de camping van Tomorrowland die ieder jaar wordt omgetoverd tot een stad. Daarbij heeft Dreamville met The Gathering een eigen stage waar de pre-party van Tomorrowland wordt gehouden.

DreamVille 2017
Bospop
Weert

Bospop

Een jaarlijks terugkerend classicrock- en popfestival met camping in Weert waar diverse grote artiesten optreden. Dit jaar hebben we de Second Stage, het Nachtcafé, diverse constructies en 3300 m² vloer geleverd.

Bospop
XO Extrema Outdoor Belgium 2016
Houthalen-Helchteren België

XO Belgium

Weekendfestival, met camping en maar liefst 8 area's met elk jaar weer de meest verrassende acts. Wij zijn sinds de eerste editie betrokken en deze 6e editie is voorzien van o.a. podia, vipdecks, structuren en trailers vlondervloeren.

Extrema XO Belgium
haaren

Rebirth Festival 2016

Jaarlijks terugkerend met de beste hardstyle, house en feestmuziek. Al sinds de eerste editie zijn wij betrokken bij het evenement. Zo bouwden wij dit jaar alle podia, vipdecks en overige structuren.

Rebirth Festival 2016
oisterwijk

Intents Festival 2015

Jaarlijks terugkerend dance-festival in Oisterwijk. Ook aan de editie van 2015 hebben wij een bijdrage mogen leveren. Zo bouwden wij de structuren voor de mainstage en implementeerden onze doorzichtige DJ-overkapping.

Intents Festival 2015
5x door Nederland

CliniClowns Theatertour

Een rondreizende interactieve voorstelling met clowns en circusartiesten, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld, afgestemd op de belevingswereld van kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap.

Cliniclowns 2015
Made

Sensation Waailand

De 10e keer werd groots gevierd, was een gigantisch succes en volledig uitverkocht. Van Ham mocht de tenten en podia leveren. Ondanks het zeer extreme weer tijdens de opbouw, hebben we geen problemen gehad.

Sensation Waailand 2015