Bezig met laden...
projecten
casusdetails

Landal Het Vennebos

Landal Het Vennebos Hapert
Hapert

Vakantie in eigen land

Ondanks dat er vele branches minder draaien of zelfs helemaal platliggen, zijn er in de Corona-tijd ook nieuwe initiatieven. Zo wordt er veel vakantie gevierd in eigen land, uiteraard rekening houdend met alle maatregelen. Ter uitbreiding van de Fun & Entertainment op LANDAL HET VENNEBOS plaatsten wij diverse tenten.

de vraag.

Door de 1.5 meter afstandregels voorzag LANDAL HET VENNEBOS capaciteitsproblemen in de Plaza. Het plan voor een Fun & Entertainment Festiland werd daar op geschreven.

De vraag was of we een tent konden leveren van 20x40 meter op het strand aan de andere kant van het park voor de maanden juli en augustus.

de oplossing.

Een festivaltent van 22.5x32.5 meter met vloer werd gebouwd op het strand samen met medewerkers van LANDAL HET VENNEBOS. Daarnaast werden 3 carrétenten van 4x4 meter met vloer bij de grote tent geplaatst. Tevens werd er 1 carrétent van 4x4 meter bij de Plaza gebouwd voor toegangscontrole.

In eerste instantie werd tot en met 30 augustus bevestigd. Naar ieders tevredenheid zijn de tenten onlangs echter tot en met 8 november gehuurd. Eens per 3 weken worden de tenten geïnspecteerd door een medewerker van Van Ham en waar nodig bijgespannen.

de levering.

  • Festivaltent 22.5x32.5 m + vloer
  • 4x Carrétent 4x4 m met vloer
  • Nooduitgangverlichting
  • Extra vloer buiten de tent

Onze eerste 'noodgedwongen' samenwerking met Van Ham Tenten en Podia... en wat werd het een feest! Op vrijdag belden we op wat de mogelijkheden waren op korte termijn en op maandag reden de eerste transporten ons park op. Dat is snel schakelen! We kregen met hulp en vakkundig advies vanuit Van Ham in recordtijd een prachtige festivaltent op ons park, waarvan ik direct wist... hier gaan onze gasten ontzettend veel plezier aan beleven en gaan we de problemen die ontstaan door de Corona-maatregelen direct oplossen! Een samenwerking om trots op te zijn!

Jeffrey Stultjens
General Manager Landal Het Vennenbos