Bezig met laden...
Referenties
klantenreacties

Wat men van ons vindt

De communicatie in de voorbereiding verliep soepel waardoor wij zonder zorgen de opbouw in gingen. Tijdens opbouw denkt men actief mee in oplossingen en je merkt dat er ervaring is in het samenwerken met vrijwilligers. De eerste samenwerking met Van Ham is als zeer positief ervaren. Op naar de volgende editie van Het Stuiterbal.

Stijn Timmermans
Stichting J-Town Haghorst

Van Ham staat voor ons gelijk aan flexibiliteit. Tijdens de voorbereiding van ons evenement dachten ze constructief mee over oplossingen welke dan tijdens de opbouwfase nog op details konden worden aangepast. De communicatie in het offertetraject en de samenwerking tijdens de opbouw en afbouw van ons evenement hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook voor de komende editie kiezen wij weer voor Van Ham en hopen op een jarenlange samenwerking.

Brian Vrijaldenhoven
Stichting Maas en Waalse Oktoberfeesten

Voor ons Benefietconcert tegen Kanker 2018 hebben we gekozen voor Van Ham Tenten als partner. Binnen een half uurtje zaten we op één lijn en werd er in Bladel volop meegedacht om de kosten in de hand te houden en ons te helpen om onze doelstelling (Donatie van € 100.000,- voor de kankerbestrijding) te realiseren. De samenwerking is bijzonder prettig geweest, ook ter plekke tussen onze vrijwilligers en het team van Van Ham Tenten. Professioneel, correct en flexibel.

Marcel Giezenaar
Bestuurslid Stichting Barghse Jonges

Voor Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld hebben wij een beroep gedaan op Van Ham voor wat betreft alle tenten. De prachtige Saharatent bleek bij uitstek geschikt voor onze circusproductie. Aan de op- en afbouw lag een strakke en ambitieuze planning ten grondslag. Van Ham heeft alles perfect en op tijd opgeleverd. Er werd meegedacht en wij waren zeer blij met de uitstekende service. Van Ham komt altijd alle afspraken na en heeft zich als een flexibele partner bewezen. Wij bevelen Van Ham van harte aan!

Mike Leegwater
Uitvoerend producent Groot Kerstcircus Den Haag / Hillenaar Events B.V.

We zijn erg blij met de stevige partner Van Ham. Goede afspraken maakt goede vrienden is een zegswijze die bij Martijn en Harold en hun team van toepassing is! We hebben met Van Ham een partner die vooral heel goed kan inschatten wat onze specifieke wensen zijn en die rekening houdt met alle extra parameters. Duidelijkheid, transparantie, en korte lijnen in de communicatie… dat is vooral handig en geeft vertrouwen!

Raf Bresseleers
Producent DreamVille

Bospop werkt al jaren met volle tevredenheid samen met Van Ham Tenten & Podia. De tenten zijn van hoge kwaliteit, worden altijd volgens afspraak geleverd en indien zaken net even anders lopen dan gepland wordt er altijd flexibel meegedacht. Dit gecombineerd met een professionele, no nonsens aanpak zorgt al jaren voor een geweldige samenwerking in zowel voortraject, als tijdens op- en afbouw met onze vrijwilligers.

Johan van de Moosdijk
Producent Bospop

Al sinds een aantal jaren is Van Ham onze leverancier voor alle layher die ingezet wordt bij de realisering van onze stages. Voor onze festivals Extrema Outdoor Belgie, Extrema Outdoor Nederland en Solar tekent, levert en bouwt Van Ham onze podium constructies. Een fijne samenwerking en een nauwkeurig ontwerp-proces proces zorgen ervoor dat onze festivalbezoekers op een veilige manier indrukwekkende podia en constructies kunnen aanschouwen.

Guido van Lent
Organisator Extrema

Om een geslaagd evenement te kunnen organiseren is het van belang dat je gelooft in het evenement dat je neerzet en dit naar buiten toe uitstraalt. De kleinste details moeten kloppen en de kwaliteit moet altijd goed zijn. Het zoeken naar de juiste leveranciers is een wezenlijk onderdeel van het gehele proces. Met Van Ham Tenten & Podia hebben wij al geruime tijd een prettige samenwerking. Meedenken, afspraken nakomen, flexibiliteit en professionaliteit uitstralen zijn de voor ons belangrijkste kenmerken van ze. Maar bovenal hebben zij net als ons een PASSIE voor hetgeen wat ze doen. En dat zie je in alles terug.

Teun van Sprang
Organisator Rebirth Festival

Wij hebben al vele jaren een fijne samenwerking met Van Ham. Zij verzorgen de podia (Layher) op onze evenementen. Waar andere leveranciers het nog wel eens af laten weten, is van Ham altijd op afgesproken tijdstip aanwezig en wordt alles op tijd opgeleverd. Ook zijn zij flexibel wanneer zaken op locatie anders uitpakken dan gepland. De spullen waar zij mee werken zijn tip top in orde en Van Ham blijft voortdurend investeren in nieuw materiaal. Omdat Van Ham werkt met kundig en betrokken personeel weten wij precies wat we aan ze hebben. Kortom: Met dit Brabants bedrijf werken wij graag samen!

Marijn Liebregts
Organisator Intents Festival

Mede dankzij Van Ham Tenten & Podia is het Koningsfeest de laatste jaren enorm gegroeid als evenement. Door de professionele uitstraling, de flexibiliteit, betrouwbaarheid, het meedenken, gezelligheid en de no-nonsens aanpak is het voor ons een zekerheid dat de mannen/vrouwen van Van Ham met de tent in Denekamp komen.

Koen Beernink
Koningsfeest Denekamp

Van Ham Tenten & Podia B.V. levert de Layher-constructies voor Extrema Outdoor. Ze geven ons advies m.b.t. onze stages en denken vooral mee wat er mogelijk is binnen de budgetten. Wat ik vooral prettig vind aan de samenwerking is het informele contact. En nog belangrijker je kunt ze te allen tijde bereiken.

Bas van Baal
Productieleider Extrema Outdoor

Een congres / personeelsfeest in de vorm van een minifestival, dat was de wens van Unilever. Een evenement voor 650 medewerkers van de hoofdkantoren Nederland en België dat we in slechts 5 weken hebben geproduceerd. Omdat deze aanvraag pas zo laat binnenkwam is het van groot belang dat leveranciers flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Van Ham heeft dat bij deze opdracht wederom waargemaakt. In recordtijd hebben zij alle tenten en Layherstructuren uitgewerkt, geoffreerd en in de planningen verwerkt. Het feit dat er geschoven moet worden met planningen omdat deze al vol zaten is voor hun geen probleem en dat werkt erg fijn. Ze komen hun afspraken na en staan er altijd op tijd. Fanatieke mannen en vrouwen waar je op kunt bouwen!

Bram van Amelsvoort
4Productions

Voor onze projecten de betrouwbare partner als het gaat om layher structuren en tenten. Het snelle schakelen en het aandragen van passende oplossingen hebben ons de afgelopen jaren vaak geholpen tot het realiseren van de projecten. Geen uitdaging te gek en altijd flexibel is wat mij betreft de best passende beschrijving!

Rudy Vorstenbosch
4AV Technical Productions

Van Ham Tenten & Podia is een betrouwbare partner voor The Good Guyz in alle facetten die Van Ham levert. Kwaliteit en flexibiliteit staan voorop. En bovenal zijn het prettige mensen om mee samen te werken.

Casper Garrels
The Good Guyz

Het enige bedrijf dat tenten heeft die echt geschikt zijn voor bands, waarin je qua sound volledig tot je recht kunt komen en die over professionele podia en toebehoren zoals barriers, dubbele regietorens, loadingdocks, reling etc. beschikken.

Rob Gerritsen
Manager Golden Earring

De tenten, podia en loadingdocks voldoen aan de eisen die wij vragen en nodig hebben; dus de clearance is ook oké. De podia zijn altijd stevig, hebben de goede hoogte, bestaan uit Layher-materiaal en zijn altijd waterpas. De tenten voldoen altijd aan de Europese veiligheidsvoorschriften. We hebben nog nooit bij een Van Ham tent condens gehad op het speelvlak van het podium. Als we afspraken maken, zoals bijvoorbeeld over aanpassingen van de positie van loadingdocks dan wordt hier naar geluisterd en uitgevoerd! De materialen zien er altijd verzorgd uit dus de tenten zien er niet uit als oude afgeragde tenten!

Rudy Havermans
Manager Rowwen Hèze

Van Ham is een van de bedrijven, die tot nu toe altijd hun afspraken zijn nagekomen. Als zij aangeven dat de tent bijvoorbeeld op zondag staat, dan staat hij er ook zondag. Ook de werkwijze is meer dan prettig te noemen. Je hoeft je niet druk te maken om enige terreinschade en mocht dit wel voorkomen wordt dit keurig gemeld door de uitvoerder. Dit geldt eigenlijk voor alles. Wat verder erg belangrijk is, is dat ze met erg mooie tenten werken, erg veel verschillende maten en mogelijkheden. Wij zijn als SFX Europe dan al een aantal jaar een erg tevreden klant.

Ed Overvest
SFX Europe

Jarenlang heeft Van Ham Tenten & Podia ons publiek op een perfecte manier droog weten te houden. Door de 'Bourgondische' samenwerking en de efficiency ontstond er niet alleen een zakelijke maar ook een vriendschappelijke band. BEDANKT!

Loek Lenssen
Organisator Festival Elastiek

De tenten van Van Ham voldoen uitstekend aan de technische eisen die nodig zijn voor het geven van een perfecte show. Daarnaast hebben de altijd goed verzorgde tenten een meerwaarde als het gaat om sfeer en uitstraling. En ook niet onbelangrijk: ze waarborgen in noodsituaties de veiligheid van het publiek.

Rien Somers
Manager BZB