Bezig met laden...
projecten
casusdetails

Verbroederingsbal

Verbroederingsbal Budel
Budel

Gezelligheid en Muziek

Ook in 2019 was het in het laatste weekend van november weer tijd voor het VERBROEDERINGSBAL, het grootste carnavalsfeest buiten carnaval zelf. Bij de 7e editie hebben 4.000 bezoekers genoten van de gezelligheid en muziek die o.a. werd verzorgd door Snollebollekes, Lamme Frans en René Schuurmans. Wij hebben het bal voorzien van tenten met podium, entreepoort, kassagevel, stagebarriers en extra vlondervloeren.

de vraag.

In de eerste aanvraag was het idee er om verder te borduren op de tentopstelling van vorig jaar, namelijk een feesttent die d.m.v. een scheidingswand werd verdeeld in een feestgedeelte en garderobe e.d. Later is die gedachte losgelaten en is de ruimte verdeeld over twee tenten. Er moest echter wel dezelfde oppervlakte m.b.t. de tent worden aangehouden. Nadat de afmetingen van de twee tenten akkoord waren en het podium was uitgewerkt, was het pakket zo goed als compleet. Nog een paar aanpassingen aan het podium en de extra objecten, o.a. entreepoort en kassagevel, en het plan was gereed.

de oplossing.

De offerte op basis van de eerste aanvraag was hetzelfde als het jaar ervoor. Na de wijziging van de opzet (naar twee tenten), zijn we de oppervlakte per tent gaan bepalen. Die was al vrij snel duidelijk en zodoende was het fundament gelegd. Kleine wijzigingen volgden, waaronder het verhogen van de rollerbeam voor de PA. Door hierover met de leverancier van het geluid en de organisatie in gesprek te gaan, zijn we tot de juiste oplossing gekomen.

Daarnaast is de vraag bij ons gekomen om los materiaal aan te leveren voor de entreepoort en kassagevel. De organisatie heeft de afmetingen van de banners doorgegeven. Hiervoor tekenden wij de constructies. Na goedkeuring, hebben we het geheel samen met een grote groep vrijwilligers op- en afgebouwd.

de levering.

  • Festivalspantent 32 mx70 m
  • Festivalspantent 32 mx50 m
  • Diverse Carrétenten
  • Het podium
  • Overige Layher-constructies
  • Stagebarriers
  • 700 m² vlondervloer

Inmiddels levert van Ham alweer een aantal jaren onze tenten, podia en steigerwerkzaamheden. We zijn blij dat we bij van Ham terecht zijn gekomen. Ze hebben verstand van zaken en dragen hun steentje bij in het voortraject m.b.t. het ontwerp van het geheel. Het materieel staat er altijd spik en span bij en ze hebben meer dan genoeg waardoor de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt zijn. Het personeel van Van Ham weet van aanpakken en er is prettig mee samen te werken.

Roel Vos
Stichting Verbroederingsbal Cranendonck

de video.

Feest Verbroederingsbal 2019 Budel

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen