Bezig met laden...
projecten
casusdetails

Once In A Blue Moon

Once In A Blue Moon Festival
Amstelveen

Unieke beleving

In 2019 heeft de 2e editie van ONCE IN A BLUE MOON plaatsgevonden. Op de verschillende podia stonden grote namen en onbekende talenten in de genres Americana, Country, Folk, Blues en Roots Rock. Dit alles vond plaats tussen de bomen van het prachtige Amsterdamse Bos waardoor het een unieke beleving was voor iedere bezoeker. Wij hebben ons steentje bijgedragen door de Kalahari, drie podia met FOH en twee minder valide decks te leveren.

de vraag.

Na de eerste editie heeft de organisatie ons weer benaderd met een aanvraag. Naast de Kalahari tent van 27.5x57.5 meter met open kop, waren de podia, de FOH en de mindervalide decks erin verwerkt. Voor ieder object werden de afmetingen en de benodigde extra’s helder vermeld. Nadat het design van de podia een enkele keer is aangepast, was het gehele pakket duidelijk. De planning van de op- en afbouw is tijdig gecommuniceerd zodat het voor alle betrokken partijen werkbaar werd.

de oplossing.

Aan de hand van de aanvraag zijn we aan de slag gegaan met de tekeningen van de objecten en de tent. De FOH en het mindervalide deck van area 1 en 2 waren meteen in te passen. De torens van het podium konden echter net niet de gewenste hoogte van 8 meter halen. Door de maximale hoogte te tekenen en dit te overleggen met de organisatie, heeft dit geen verdere problemen opgeleverd.

Tijdens de voorbereiding heeft het design van de podia nog een aantal aanpassingsrondes gehad. Zo zijn er bijvoorbeeld in het podium torens toegevoegd zodat hierop een truss kon worden bevestigd. Tussendoor is ook de FOH van area 3 binnengekomen en was het gehele pakket compleet. We hebben alles volgens de besproken planning op- en afgebouwd en alles is voor iedere betrokken partij soepel verlopen.

de levering.

  • Kalahari 27.5x57.5 m open kop
  • 3 podia
  • 2 FOH
  • 2 mindervalide decks

Met Van Ham werken wij altijd prima samen. In het voortraject verloopt altijd alles heel soepel en denkt men graag mee. Op locatie weten de mannen van aanpakken en wordt er goed meegedacht mocht er zich onverhoopt een probleem voordoen.

Marco van Uden
4Productions

de video.

Once In A Blue Moon festival 2019 - Official Aftermovie

Maar liefst 6500 bezoekers hebben hun weg gevonden naar het zonovergoten Amsterdamse Bos, voor de tweede editie van het Once In A Blue Moon festival. Dat zijn er 1500 meer dan in 2018, toen er 5000 liefhebbers van Amerikaanse rootsmuziek en verwante stijlen het festival bezochten.

Video: www.nielsgroenendijk.com
Song: Next of Kin - Devil Woman

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen