Bezig met laden...
projecten
casusdetails

Paperclip Festival

Paperclip Festival Eersel
Eersel

Genieten van ambiance

Ook in 2019 heeft het gezellige ons kent ons PAPERCLIP FESTIVAL weer plaatsgevonden in Eersel. Dankzij verschillende stijlen aan muziek van de zes area’s, de gemoedelijke sfeer, de mooie locatie en het goed uitgewerkte thema, is het een festival waar jong en oud kan genieten. Naast alle podia en overige constructies hebben we weken ervoor een sponsorwand gebouwd op het Mortelveld.

de vraag.

Net als de afgelopen jaren heeft de organisatie bij ons aangeklopt t.b.v. PAPERCLIP FESTIVAL. Het enige verschil is dat er nu voor een andere locatie is gekozen, namelijk het E3-strand in Eersel. Alle objecten kwamen rustig binnendruppelen en werden verwerkt. Daarbij was het Centerpiece het object waar de grootste uitdaging zat. Ook dat object is tot het juiste ontwerp gekomen na een aantal aanpassingsrondes. Na akkoord zijn we begonnen aan de opbouw. Een aantal last-minute wijzigingen in objecten en planning zijn zowel de op- als afbouw goed verlopen.

de oplossing.

Nadat de eerste objecten waren binnengekomen, zijn we deze gaan uitwerken. Hierbij zat ook het Centerpiece object, welke een aantal moeilijkheden bevatte. Onze constructeur is in overleg gegaan met de designer van Paperclip en kwam tot het juiste ontwerp. Tijdens dit proces zijn de overige objecten ook bij ons binnengekomen en verwerkt naar het gewenste design.

Omdat het terrein een hoogteverschil bevat (waar de objecten werden geplaatst) zijn we op locatiebezoek gegaan om dit te meten. Hierdoor is ieder object zo getekend dat het gelijk op de juiste manier gebouwd kon worden. Dit heeft naast een aantal laatste wijzigingen geresulteerd in een op- en afbouw die goed is verlopen.

de levering.

  • Podia voor alle area’s
  • Tribunes
  • VIP-deck
  • Sponsorwand
  • Vorige objecten

de video.

Paperclip 2019 - Internet'nie | Aftermovie

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen