Bezig met laden...
projecten
casusdetails

Ashtonia

Ashtonia Zeist
Zeist

Circustour 2019

ASHTONIA heeft in 2019 voor het laatst een circustour gemaakt door het land. Eerst hebben ze Eindhoven op zijn kop gezet, met o.a. acts op hoogte, waarna Apeldoorn volgde. De slotshows waren te zien op het terrein van Slot Zeist. Bezoekers zijn daar in extase gebracht door de indrukwekkende shows en prachtige omgeving. Wij leverden tenten, een alu-hal en vloeren.

de vraag.

Net als in 2018 is voor de tour van ASHTONIA in 2019 de aanvraag bij ons binnengekomen om m.b.t. de slotshows in Zeist de voorstellingstent, een tweede tent en extra vlondervloer te leveren. Belangrijk was dat er in de voorstellingstent ruimte genoeg zou zijn voor de tribune die erin gebouwd zou worden. Daarnaast was de afstemming betreft de planning van belang, zodat de op- en afbouw voor alle betrokken partijen het beste zou verlopen. Dat was zowel van toepassing m.b.t. de tenten als voor de vlondervloer.

de oplossing.

We hebben gekeken wat voor tribune er geplaatst diende te worden. Hiervoor hebben we contact gehad met de leverancier van de tribune om snel te kunnen schakelen. Nadat alle details duidelijk waren, werd de grootte van de tent bepaald op 32.5x32.5 meter. Omdat we deze het jaar ervoor ook op de locatie hadden gezet, waren de mogelijkheden ons bekend.

De tenten werden als eerste geplaatst waardoor er voor de klant ruimte ontstond om deze tenten in te richten en o.a. de tribune erin te bouwen. Later hebben we vlondervloer op het terrein gelegd zodat er voldoende paden voor de bezoekers gecreëerd werden. Door bij de afbouw de vlondervloer als eerste te stapelen en een aantal dagen later pas de tenten af te bouwen, was er voor iedereen de mogelijkheid om zijn werk uit te voeren.

de levering.

  • 32.5x32.5 m Membraantent
  • 6x10 m Alu-hal
  • 1.500 m² vlondervloer

de video.

Ashtonia
Bekijk de aftermovie van het waanzinnigste land van het land!
(Dit zijn indrukken van vorig jaar. Van 2019 is (nog) geen aftermovie beschikbaar)

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen