Bezig met laden...
projecten
casusdetails

WK Handboogschieten

Hyundai WK (Para) Handboogschieten
Den Bosch

Sport, muziek en entertainement

In 2019 heeft het Wereldkampioenschap (Para) HANDBOOGSCHIETEN plaatsgevonden in Den Bosch. Tijdens het twee weken durende evenement waren er op verschillende locaties in de stad naast de sportwedstrijden ook diverse andere activiteiten georganiseerd met onder andere muziek en entertainment. Van Ham heeft hieraan bijgedragen door een podium, diverse entreepoorten, terrassen, veiligheidswanden, overige Layher constructies en 5.600 m² vlondervloer te leveren.

de vraag.

De eerste en gewenste objecten en mogelijkheden zijn besproken in een gesprek bij ons op het kantoor in Bladel. Hierop volgde de aanvraag met de exacte afmetingen van de objecten en de daarbij behorende locaties in de stad. In deze aanvraag stonden onder andere een terras waar bomen in verwerkt moesten worden en een terras dat deels in het water kwam te staan. Naast Layher-constructies werd er ook gevraagd naar vlondervloer, waarvan een deel bestond uit nieuwe vloerdelen.

de oplossing.

Tijdens het gesprek is de haalbaarheid van de gewenste objecten met de klant besproken. Op deze manier is er vanaf het begin van beide kanten een duidelijk beeld geschetst hoe alles uit te kunnen werken. Hierop volgend zijn we de locaties gaan inmeten, zodat er tijdens het bouwen van de objecten geen moeilijkheden ontstonden. Nadat alles was uitgetekend, zijn er nog enkele wijzigingen doorgevoerd om tot het gewenste resultaat te komen.

Zo zijn onder andere de bomen in het terras op de Parade verwerkt en is het hoogteverschil van het terras op het water gemeten. Hierna zijn de benodigde wijzigingen doorgevoerd in de tekeningen en is de hoeveelheid vlondervloer bepaald. Van de vloer is in totaal 975 m² nieuw geproduceerd en op de terrassen gelegd om het evenement de gewenste uitstraling te geven.

de levering.

  • 3 verschillende terrassen
  • 5 entreepoorten
  • Overige Layher-constructies
  • 5.600 m² vlondervloer, waarvan 975 m² nieuw geproduceerd

de video.

Bezoekje BRENGEN bij het WK HANDBOOGSCHIETEN!
mede mogelijk gemaakt door Brabant Sport.

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen