Bezig met laden...
projecten
casusdetails

Het Stuiterbal

Het Stuiterbal Haghorst
Haghorst

Verschillende stijlen

Vanaf 2011 trilt Haghorst op zijn grondvesten door HET STUITERBAL. Door onder andere de gezellige meezingers van Raymon Hermans, de harde beats van SEFA en de lekkere deuntjes van Puinhoop Kollektiv hadden de bezoekers verschillende stijlen muziek om van te genieten. De geleverde materialen aan Het Stuiterbal zijn 6 festivaltenten, diverse carrétenten, verschillende Layher constructies en 4.000 m² extra vlondervloer.

de vraag.

Bij de eerste aanvraag was er vraag naar een 4-tal tenten met ieder een specifiek aantal bezoekers per tent. Daarna heeft de organisatie de ontwerpen van de eerste twee podia bij ons neergelegd. Nadat deze ontwerpen waren uitgetekend is er een gesprek ingepland. Tijdens dit gesprek zijn alle benodigde materialen doorgenomen aan de hand van de plattegrond van het evenement. Hierna zijn er nog enkele kleine wijzigingen doorgegeven voor het finalepakket.

de oplossing.

Aan de hand van de eerste aanvraag hebben we een pakket van een 4-tal tenten aangeboden. Nadat de ontwerpen van de eerste 2 podia binnen waren gekomen, zijn we dit uit gaan werken. Hierdoor kon er vanuit dat pakket verder worden gedacht tijdens het gesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van de plattegrond en de gevraagde oppervlakte per tent, zijn er nog een aantal aanpassingen doorgevoerd.

Daarnaast is er onder andere aandacht besteed aan de tent voor de catering en de lockers en de extra vlondervloer die op het terrein komt te liggen. Op een paar laatste wijzigingen na was het pakket compleet met in totaal 6 festivaltenten, 12 carré- en pagodetenten, een 4-tal Layher objecten en 4.000 m² vlondervloer. Dit hebben we deels geheel zelf op- en afgebouwd en deels met hulp vanuit de organisatie.

de levering.

  • 4.680 m² festivaltent
  • 246 m² carré- en pagodetent
  • Alle podia
  • Outdoor Layher-constructie
  • 4.000 m² extra vlondervloer

De communicatie in de voorbereiding verliep soepel waardoor wij zonder zorgen de opbouw in gingen. Tijdens opbouw denkt men actief mee in oplossingen en je merkt dat er ervaring is in het samenwerken met vrijwilligers. De eerste samenwerking met Van Ham is als zeer positief ervaren, op naar de volgende editie van Het Stuiterbal.

Stijn Timmermans
Stichting J-Town Haghorst

de video.

Het Stuiterbal - Aftermovie The Brewery of Lunacy 2019
J-Town Haghorst

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen