projecten
casusdetails

Maas & Waalse Feesten

Maas en Waalse Oktoberfeesten
Afferden

4.500 bezoekers

Voor de 7e keer zijn de MAAS EN WAALSE OKTOBERFEESTEN georganiseerd. Over 2 dagen verspreid hebben 4.500 mensen kunnen genieten van bier, wijn en een geweldige ambiance in de tent. Voor de Oktoberfeesten hebben we de hoofdtent met daarbij behorende podia, diverse andere tenten en constructies gebouwd samen met de vrijwilligers.

de vraag.

Tijdens het eerste contact met STICHTING MAAS EN WAALSE OKTOBERFEESTEN was de vraag helder: namelijk een tent die groter is dan de huidige tent van 32 x 72 meter. In beide koppen van de tent was er gevraagd naar een Layher deck en in het midden van de tent kwam een podium te staan. Aan deze tent moest een entreetent verbonden zijn door middel van verschillende doorgangen. Naast deze tenten werd er ook extra vlondervloer, pagodetenten en een alu-hal van 8 x 10 meter gevraagd. Dit alles zou in samenwerking met vrijwilligers van de organisatie worden opgebouwd.

de oplossing.

De vraag naar een grotere tent was duidelijk. We hebben de opties doorgenomen en hieruit is de keuze gevallen op onze Saharatent met een afmeting van 40 x 70 meter. In beide koppen van de tent werd een Layher-deck gevraagd en in het midden een podium. Als entreetent werd gekozen voor een tent van 22.5 x 22.5 meter welke d.m.v. 4 doorgangen van carrétenten aan de grote tent werd verbonden.

Nadat ook de rest van het pakket compleet was voor de eerste fase, hebben we het met de organisatoren besproken. Aan de hand van de plattegrond van het evenement zijn de doorgangen van de entreetent naar de hoofdtent aangepast en is er een extra tent geleverd. Eveneens zijn er extra Layher-objecten toegevoegd welke door de organisatie zelf werden op- en afgebouwd. De rest van materialen zijn samen met een grote groep vrijwilligers opgebouwd.

de levering.

  • 40 m Saharatent
  • 22.5 m Festivaltent
  • 16.5 m circustent
  • Verschillende carrĂ©tenten
  • Diverse Layher objecten

Van Ham staat voor ons gelijk aan flexibiliteit. Tijdens de voorbereiding van ons evenement dachten ze constructief mee over oplossingen welke dan tijdens de opbouwfase nog op details konden worden aangepast. De communicatie in het offertetraject en de samenwerking tijdens de opbouw en afbouw van ons evenement hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook voor de komende editie kiezen wij weer voor Van Ham en hopen op een jarenlange samenwerking.

Brian Vrijaldenhoven
St. Maas en Waalse Oktoberfeesten

de video.

Maas en Waalse Oktoberfeesten
Afferden

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen