Bezig met laden...
projecten
casusdetails

Benefiet Tegen Kanker

Benefietconcert Tegen Kanker
‘s-Heerenberg

3.000 bezoekers

De BARGHSE JONGES hebben een BENEFIETCONCERT tegen Kanker georganiseerd. Zo’n 3.000 bezoekers hebben kunnen genieten van optredens van onder andere Bläck Fööss. Voor het benefietconcert hebben we de tent, het podium, de tribune en het VIP-deck verzorgd.

de vraag.

De BARGHSE JONGES zijn bij ons gekomen met de vraag of we de festivaltent en de VIP-tent wilden verzorgen voor het BENEFIETCONCERT. De minimale capaciteit per tent werd aangegeven met daarbij de voorwaarde dat de festivaltent een hoge zijkanthoogte en clearance heeft. Naast de tenten waren het podium, de VIP-decks en de tribune in de aanvraag aangegeven. Ook hierbij was gespecificeerd wat de eisen per constructie zijn, zodat er een passende oplossing voor kan worden gemaakt.

de oplossing.

Aan de hand van de aanvraag zijn we gaan bekijken welke tenten het best passen bij de het benefietconcert. Allereerst hebben we de afmetingen van het podium, de VIP-decks en de tribune berekend. Aan de hand van de gevraagde eisen per tent en de constructies in de tent werd bekeken welke tent het beste zou voldoen. Hierbij zijn we uitgekomen bij de 32.5 meter tent als festivaltent en de 22.5 meter tent als VIP-tent. Door deze tent door middel van carrétenten aan elkaar te verbinden, werd een overdekte doorgang gecreëerd.

Na de eerste offerte zijn we op locatiebezoek gegaan om te gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn. O.a. vanwege het locatiebezoek is besloten om de tent van 32.5 meter te verlengen en het VIP-gedeelte hier ook onder te brengen. Daarnaast zijn de VIP-decks samengevoegd en is er een groot VIP-deck van gemaakt. Nadat dit alles uit was getekend en na enkele kleine wijzigingen was het gehele pakket compleet. De opbouw en afbouw is samen met de vrijwilligers goed verlopen en het benefietconcert was een groot succes.

de levering.

  • 32.5 m Festivaltent
  • Het Podium
  • Het VIP-deck
  • De Tribune

Voor ons Benefietconcert tegen Kanker 2018 hebben we gekozen voor Van Ham Tenten als partner. Binnen een half uurtje zaten we op één lijn en werd er in Bladel volop meegedacht om de kosten in de hand te houden om ons te helpen om onze doelstelling (Donatie van € 100.000,- voor de kankerbestrijding) te realiseren. De samenwerking is bijzonder prettig geweest, ook ter plekke tussen onze vrijwilligers en het team van Van Ham Tenten. Professioneel, correct en flexibel.

Marcel Giezenaar
Bestuurslid Stichting Barghse Jonges

de video.

Barghse Jonges - concert tegen kanker '18: Vier 't Lève.

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen