projecten
casusdetails

Alle Remmen Los

Alle Remmen Los
Loosbroek

25-jarig jubileum BZB

De band BZB vierde hun 25-jarig jubileum door een festival te houden, namelijk ALLE REMMEN LOS FESTIVAL. Op dit 2 daagse evenement met camping was de goede sfeer gegarandeerd met optredens van onder andere BZB en Rowwen H├Ęze. Hiervoor zijn de 2 Mainstages, de eettent met podium, de entreetent en diverse Layher constructies door ons verzorgd.

de vraag.

Vanuit de organisatie is de vraag binnengekomen om zowel de entreetent als de eettent te leveren voor ALLE REMMEN LOS FESTIVAL. Later kwamen de ontwerpen van onder andere de twee Mainstages. Deze podia moesten geplaatst worden in een tent, namelijk een podium per kopse kant van de tent. Naast de Mainstages werden ook het podium in de eettent en de overige Layher constructie aangeleverd.

de oplossing.

In de aanvraag van de tenten stonden de afmeting van de gevraagde tenten al gegeven, namelijk de 32.5 meter brede tent en de 22.5 meter brede tent. Nadat de lengte van de tent vast lagen, zijn de podia uitgetekend aan de hand van de ontwerpen die binnen zijn gekomen. In de Maintent kwamen 2 podia te staan, namelijk in iedere kopse kant van de tent een. Door tijdens het ontwerpen van de podia met andere betrokken partijen te overleggen, hebben we ieder zijn wens in de tekeningen mee kunnen nemen. Nadat zowel op de podia als de andere constructies een akkoord was gegeven, was het gehele pakket compleet. Samen met de vrijwilligers, waaronder de bandleden van BZB zelf, hebben we de opbouw en afbouw tot een goed einde gebracht.

de levering.

  • 2 Hoofdpodia Mainstage Area
  • 32.5 m Festivaltent als eettent
  • Podium in de Eettent
  • 22.5 m Festivaltent entreetent
  • Diverse Layher constructies

de video.

25 Jaar Jubileum BZB - Alle Remmen Los Festival in Loosbroek.

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen