Bezig met laden...
projecten
casusdetails

Het Lentefeest 2018

Lentefeest 2018
Kerk Avezaath

Diversiteit aan muziek

Het LENTEFEEST is een weekendfeest met jaarlijks zo’n 10.000 bezoekers. Door de grote diversiteit aan muziek is er voor jong en oud wat te beleven. Met de tenten, verschillende Layher constructies, stagebarriers en vlondervloer hebben ook wij ons aandeel kunnen leveren aan het Lentefeest.

de vraag.

Ook voor het LENTEFEEST in 2018 was weer de vraag binnengekomen om de tenten met verschillende Layher constructies te plaatsen. Door de gewijzigde opstelling van de tenten in vergelijking met voorgaande jaren, is een groter oppervlakte vlondervloer nodig geweest om het buitengedeelte vol te leggen.

de oplossing.

De grote feesttent had net als in 2017 de afmeting van 32.5 x 57.5 meter met daarop aangesloten de VIP tent van 12.5 x 20 meter. Het verschil met dit jaar is dat de grote tent 10 meter verder het veld op geplaatst werd. De VIP-tent bleef wel op dezelfde plek staan en hierop is de plattegrond aangepast. Het terrein is bekend bij ons en hierdoor wisten we dat het geen problemen zou opleveren. Door de verschuiving van de tent, was het buitenterrein aan de voorzijde groter geworden en hiermee de hoeveelheid vlondervloer. Naast de vlondervloer en de tenten hebben we ook het podium, VIP-deck en de sponsorwand gebouwd voor het LENTEFEEST. Dit alles hebben we samen met de groep vrijwilligers met succes opgebouwd en afgebouwd.

de levering.

  • 32.5 m Festivaltent
  • 12.5 m Festivaltent
  • 4 x 4 m carrétenten
  • Diverse Layher constructies
  • 1.900 m² vlondervloer
  • Stage- en buffetbarriers

de video.

Lentefeest 2018 - Kerk Avezaath

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen