projecten
casusdetails

Intents Festival 2018

Intents Festival 2018
Oisterwijk

15-jarige verjaardag

INTENTS FESTIVAL heeft zijn 15-jarige verjaardag groots uitgepakt. Het weekend festival heeft wel 9 verschillende area’s met muziek van de hardere stijlen. Wij hebben hieraan meegeholpen door 8 area’s, waaronder de Mainstage, diverse constructies en 8.500 m² vlondervloer te leveren.

de vraag.

Om de 15e verjaardag van INTENTS FESTIVAL te vieren, was het idee van de organisatie om een aantal Mainstages van de voorgaande edities terug laten komen in area’s 2 tot en met 9. Naast de aangepaste ontwerpen van deze podia, was ook het ontwerp van de Mainstage binnengekomen. Samen met de stages was er ook de vraag gekomen naar een tweetal VIP-decks, Layher objecten en 8.500 m² vlondervloer.

de oplossing.

Aan de hand van de ontwerpen van de podia, zijn we begonnen met het tekenen van de constructies. Hierbij lag de grootste uitdaging bij de ontwerpen van de Mainstage. Naast het nieuwe ontwerp van het podium, zijn er ook de ontwerpen van de twee VIP-decks binnengekomen. Door goed met de organisatie te blijven communiceren wat hierin de mogelijkheden waren, was ook deze stage tot het gewenste ontwerp gekomen.

Omdat het podium van de Mainstage statisch is berekend door onze constructeur, werd niets aan toeval overgelaten. Nadat de ontwerpen duidelijk waren voor de area’s, was er gekeken naar de planning van de opbouw en afbouw. Door het maken van een detailplanning van alle objecten, was ook deze opbouw en afbouw goed verlopen. Door de goede samenwerking is ook de 15e editie van INTENTS FESTIVAL een groot succes geworden.

de levering.

  • Podium Mainstage
  • VIP-decks Mainstage
  • Area 2, 3, 5, 6, 7, 8 & 9
  • Diverse Layher constructies
  • 8.500 m² vlondervloer

Wij hebben al vele jaren een fijne samenwerking met Van Ham. Zij verzorgen de podia (Layher) op onze evenementen. Waar andere leveranciers het nog wel eens af laten weten, is van Ham altijd op afgesproken tijdstip aanwezig en wordt alles op tijd opgeleverd. Ook zijn zij flexibel wanneer zaken op locatie anders uitpakken dan gepland. De spullen waar zij mee werken zijn tip top in orde en Van Ham blijft voortdurend investeren in nieuw materiaal. Omdat Van Ham werkt met kundig en betrokken personeel weten wij precies wat we aan ze hebben. Kortom: Met dit Brabants bedrijf werken wij graag samen!

Marijn Liebregts
Organisator Intents Festival

de video.

15 jaar Intents Festival vraagt om een viering van ongekende grootte. The Ultimate Celebration!

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen