projecten
casusdetails

Groot Kerstcircus

Groot Kerstcircus Den Haag
Den Haag

Top-amusement in de circustent

Het GROOT KERSTCIRCUS komt sinds 1999 naar Den Haag om de bezoekers een avond vol amusement te bieden. Deze keer groter dan ooit en mooier dan ooit. De wereldtop op circusgebied reisde ook in december af naar de hofstad en de 19de editie heeft alle records verbroken.

de vraag.

De organisatie van GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG zocht een echte eyecatcher met 8 masten. De tent moest voldoende ruim zijn voor een foyer (bij binnenkomst) en de voorstelling. Naast de circustent was er ook behoefte aan expositieruimte, direct bereikbaar vanuit de circustent. Buiten een vloer in beide tenten was er een extra looppad nodig dat diende als entreepad.

de oplossing.

M.b.t. de vraag naar een eyecatcher die voldoende ruimte biedt, hebben we de 32.5 meter brede tent en de Saharatent voorgesteld. Hierbij is de keuze al snel gevallen op de 40 meter brede Saharatent met een lengte van 70 meter. Dankzij een riggingcapaciteit van maximaal 2.500 kg per mast was het mogelijk om 10 ton aan materiaal boven de piste te gebruiken. Later is het idee ontstaan om er een tent bij te zetten die dient als expositieruimte. Daarbij is er gekozen voor de 25 meter brede champagnekleurige tent. Door middel van carrétenten zijn de twee met elkaar verbonden. Dit geheel is goed bereikbaar gemaakt middels een entreepad.

de levering.

  • 40 m Saharatent
  • 25 m festivaltent
  • Diverse carrétenten
  • Vlondervloer
  • Extra vlondervloer t.b.v. pad

Voor Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld hebben wij een beroep gedaan op Van Ham voor wat betreft alle tenten. De prachtige ‘Saharatent’ bleek bij uitstek geschikt voor onze circusproductie. Aan de op- en afbouw lag een strakke en ambitieuze planning ten grondslag. Van Ham heeft alles perfect en op tijd opgeleverd. Er werd meegedacht en wij waren zeer blij met de uitstekende service. Van Ham komt altijd alle afspraken na en heeft zich als een flexibele partner bewezen. Wij bevelen Van Ham van harte aan!

Mike Leegwater
Prod. / Hillenaar Events bv

de video.

Groot Kerstcircus Den Haag.
Groter dan ooit, mooier dan ooit. In Den Haag schitteren wereldsterren in een splinternieuwe tent op het Malieveld.

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen