projecten
casusdetails

See U Tomorrow

Future Fest: See U Tomorrow
Lommel België

Groots persooneelsfeest

SEE U TOMORROW is een personeelsfeest en congres voor de medewerkers van Unilever in de vorm van een minifestival. Samen met de producent hebben we in vijf weken tijd een hoogwaardig evenement op de been gebracht met verschillende area’s. Hiervoor hebben we naast 2 grote tenten ook diverse carrétenten, een podium, toegangspoort en vlondervloer geleverd.

de vraag.

Een vijftal weken voor het evenement SEE U TOMORROW kwam er vanuit de producent de aanvraag voor verschillende festivaltenten voor het minifestival. Hierbij moest er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met foodtrucks die in onze tent kwamen te staan. Tussen de tenten was er behoefte aan looppaden, zodat de bezoeker zich op een prettige, weersbestendige manier kan bewegen tussen de tenten. Door de korte voorbereidingsperiode was snelheid geboden.

de oplossing.

In overleg met de technisch producent is er gekeken naar de verschillende behoeftes, zoals de afmetingen, het type tenten en de diverse bijkomende constructies voor het evenement. Na dit snel duidelijk te hebben gekregen, zijn we na enkele correctierondes bij het juiste pakket uitgekomen. Tijdens het locatiebezoek zijn, aan de hand van de technische tekeningen, de plekken bekeken waar de tenten kwamen te staan en de gemaakte afspraken nog een keer doorgenomen. Door intern te schuiven is er een strakke en werkbare planning voor beide partijen ontwikkeld. Zo is in 5 weken tijd een evenement ontstaan waarbij hoge kwaliteit de standaard is gebleven.

de levering.

  • 32.5 m Festivaltent
  • 12.5 m Festivaltent
  • Diverse carrétenten
  • Podium
  • Toegangspoort
  • 1100 m² vlondervloer

Een congres / personeelsfeest in de vorm van een minifestival, dat was de wens van Unilever. Een evenement voor 650 medewerkers van de hoofdkantoren Nederland en België dat we in slechts 5 weken hebben geproduceerd. Omdat deze aanvraag pas zo laat binnenkwam, is het van groot belang dat leveranciers flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Van Ham heeft dat bij deze opdracht wederom waargemaakt. In recordtijd hebben zij alle tenten en Layherstructuren uitgewerkt, geoffreerd en in de planningen verwerkt. Het feit dat er geschoven moest worden met planningen omdat deze al vol zaten is voor hun geen probleem en dat werkt erg fijn. Ze komen hun afspraken na en staan er altijd op tijd. Fanatieke mannen en vrouwen waar je op kunt bouwen!

Bram van Amelsvoort
Productieleider 4Productions

de video.

4Productions - What We Do | Geen aftermovie van het evenement (beschikbaar) maar een korte impressie over de partner 4Productions.

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen