Bezig met laden...
projecten
casusdetails

DreamVille 2017

Dreamville 2017
Rumst België

Camping Tomorrowland

DREAMVILLE is de camping van Tomorrowland die ieder jaar wordt omgetoverd tot een stad waar tienduizenden mensen naartoe komen. Daarbij heeft DREAMVILLE met een eigen stage waar de pre-party van Tomorrowland wordt gehouden. Wij zijn blij dat we mogen meewerken aan dit mooie project waar we alle Layher constructies en 21600 m² vlondervloer geleverd hebben.

de vraag.

Ook dit jaar zijn de producenten van DREAMVILLE met de vraag bij ons gekomen om The Gathering, The Marketplace, twee toegangspoorten, vlondervloer en overige constructies op DreamVille te leveren. De uitdaging zat dit jaar in het feit dat het evenement een duur van twee weekenden had.

de oplossing.

Nadat de grote constructies zoals het podium en de toegangspoorten al snel volledig uitgetekend zijn en akkoord bevonden, zaten de moeilijkheden in de kleinere constructies. Door hierin te blijven communiceren, meedenken en corrigeren is ook deze uitdaging geslaagd. Dankzij een draaiboek is ook deze grote productie met succes uitgevoerd. Daarbij hebben we tussen de weekenden in de vloer gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Zo zijn beide weekenden een groot succes geweest.

de levering.

  • The Gathering inclusief Dug-Out Cover
  • The Marketplace (winkels op DreamVille)
  • Twee toegangspoorten
  • Andere constructies
  • 21600 m² vlondervloer

We zijn erg blij met de stevige partner Van Ham. Goede afspraken maakt goede vrienden is een zegswijze die bij Martijn en Harold en hun team van toepassing is! We hebben met Van Ham een partner die vooral heel goed kan inschatten wat onze specifieke wensen zijn en die rekening houdt met alle extra parameters. Duidelijkheid, transparantie, en korte lijnen in de communicatie… dat is vooral handig en geeft vertrouwen!

Raf Bresseleers
Producent DreamVille

de video.

TomorrowWorld | Welcome to DreamVille
Music: Spada feat. Hosie Neal - Feels Like Home (Red Velvet Dress)

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen