projecten
casusdetails

Bospop

Bospop pop-rockfestival Weert
Weert

100% vrijwilligers

BOSPOP is een classicrock- en popfestival met camping in Weert waar diverse grote artiesten optreden en dat wordt gerund door vrijwilligers. Sinds 2007 zijn we weer betrokken bij BOSPOP en we hebben dit jaar de Second Stage, het Nachtcafé, diverse constructies en 3.300 m² vloer geleverd.

de vraag.

Vanuit de organisatie kwam de aanvraag om de tent en het podium van de SECOND STAGE te leveren. Er was behoefte aan een tent met grote capaciteit en de mogelijkheid om er een podium van formaat in te plaatsen. Daarnaast lag er de vraag naar een grote tent voor het Nachtcafé, Signing Towers en een grote hoeveelheid vlondervloer.

de oplossing.

Nadat de vraag vanuit BOSPOP kwam voor een grotere tent als SECOND STAGE, hebben we dit jaar aan de behoefte kunnen voldoen met de Sahara. Deze 40 meter brede tent stond op Bospop met een lengte van 85 meter. Daarbij had BOSPOP de primeur dat de tent geplaatst was met een open kop. Hierdoor werd de sfeer van de tent overgebracht op de bezoekers buiten de tent. Tijdens het uittekenen van het podium was rekening gehouden met de vormen van de tent, zodat het maximale uit het podium was gehaald. Naast de Sahara hebben we de tent voor het Nachtcafé, 3.300 m² vlondervloer en Signing Towers geleverd, allemaal op- en afgebouwd in samenwerking met de grote groep enthousiaste vrijwilligers van BOSPOP.

de levering.

  • 40 m Saharatent Second Stage
  • Podium voor Second Stage
  • 32.5 m Festivaltent als Nachtcafé
  • 3.300 m² vlondervloer
  • Signing Towers

Bospop werkt al jaren met volle tevredenheid samen met Van Ham Tenten & Podia. De tenten zijn van hoge kwaliteit, worden altijd volgens afspraak geleverd en indien zaken net even anders lopen dan gepland wordt er altijd flexibel meegedacht. Dit gecombineerd met een professionele, no nonsens aanpak zorgt al jaren voor een geweldige samenwerking in zowel voortraject, als tijdens op- en afbouw met onze vrijwilligers.

Johan van de Moosdijk
Producent Bospop

de video.

Bospop | Flashback

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen