Bezig met laden...
projecten
casusdetails

Cliniclowns Theatertour 2015

CliniClowns Theatertour 2015
5x ergens in Nederland

Rondreizend circus

De CLINICLOWNS organiseren al jaren een rondreizende theatertour. CIRCUS CLINICLOWNS is een interactieve voorstelling met clowns en circusartiesten, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. De voorstelling is afgestemd op de belevingswereld van kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap in de leeftijd tot en met 18 jaar. Een belevenis voor het hele gezin!

de vraag.

In 2015 werd gevraagd om een mee te werken aan een compleet nieuwe voorstelling met nieuwe uitstraling waarbij Circus het hoofdthema was. De laatste jaren heeft de stichting met de Van Ham blauw-geel gekleurde festivaltenten rondgereisd en het idee ontstond om de hele setting nu in rood-wit uit te voeren middels andere tenten uit ons assortiment.

de oplossing.

In overleg met de technische producenten van de CLINICLOWNS hebben we gekeken welke tenten inzetbaar waren en paste in hun nieuwe show. Er is uiteindelijk gekozen om onze 40 m Festivaltent als basis te gebruiken. Daaromheen zijn nieuwe tenten speciaal op maakt gemaakt om zo tot een ideaal eindplaatje te komen waarbij de beleving van de kinderen en hun families centraal staan.

de levering.

  • 40 m Festivaltent als Hoofdtent
  • 25 m Festivaltent als Foyertent
  • 8 m Alu-hal als Backstage cateringtent
  • 4 m Carretent Rood als entree en uitgang
  • 4 m Pagodetent Wit als tunnels en verzorgingsruimtes
  • Vlondervloeren voor veilige rolstoelvriendelijke looppaden
  • 5 km staanders

Van Ham Tenten levert al jaren de circustent voor ons reizende circus voor zieke- en gehandicapte kinderen. Het ene jaar een blauw-gele, het andere jaar een rood-witte, het kan allemaal. De samenwerking is ontzettend fijn, Van Ham denkt mee, komt afspraken altijd na, ontzorgt, levert kwaliteit, heeft veiligheid hoog in het vaandel (net als wij) en draagt ons goede doel een warm hart toe. Mede door de vriendelijke en gezellige medewerkers is Van Ham deel van de CliniClowns familie geworden. We hebben voor de volgende editie de tent alweer in optie gezet!

Jessica Witteman
Sr. Productieleider St. CliniClowns Nederland

de video.

Circus CliniClowns is een theatervoorstelling en gaat over een clownsfamilie die een klein circus runt in het dorpje Verbaast. En daar gaat nog wel eens iets mis. De clowns Bougie, Coco, Flip, Trui, Jet zetten samen met echte circusartiesten een spetterende voorstelling neer waarin alle zintuigen worden aangesproken.

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen