Bezig met laden...
projecten
casusdetails

Sensation Waailand 2015

Sensation Waailand 2015
Made

Feestweekend

SENSATION WAAILAND vond voor de 10e keer plaats en dit jubileum werd groots gevierd en was een gigantisch succes met een volledig uitverkochte editie. Van Ham mocht dit jaar de tenten en podia leveren. Gelukkig hebben we ondanks het zeer extreme weer voorafgaand aan het feestweekend geen problemen gehad.

de vraag.

Vanuit de organisatie van SENSATION WAAILAND kwam de vraag of wij een van onze nieuwere grote festivaltenten zouden kunnen plaatsen. Meer ruimte i.v.m. de ruim 3.000 bezoekers. Gezien de tijd van het jaar wilde de organisatie de tent uiteraard graag zoveel mogelijk gesloten houden zodat deze verwarmd kon worden.

de oplossing.

Tijdens een gesprek met de organisatie werd al snel de keuze gemaakt voor een festivaltent van 32.5 meter breed en 57.5 m lang. Maar dankzij de goede kaartverkoop is er op het laatste moment in overleg met de overheid besloten de tent een vak langer te maken, om meer bezoekers de toegang te verlenen. De tent was rondom volledig voorzien van PUSHBAR-nooddeuren en entreetentjes. Tijdens de gesprekken kwam ook het podium ter sprake. Uiteindelijk hebben wij tenten, podia en vloeren geleverd die wij samen met een hele enthousiaste ploeg vrijwilligers van SENSATION WAAILAND hebben opgebouwd.

de levering.

  • 32.5 m Festivaltent
  • Entreetent
  • Nooddeuren
  • Indoor-podium
  • Vlondervloeren

de video.

De aftermovie van Sensation Waailand 2015 - The Gold Edition. 10 jaar Sensation Waailand. | Productie door Spark media

Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen