Bezig met laden...
projecten
casusdetails

Rebirth Festival 2016

Rebirth Festival 2016
Haaren

Hardstyle en house

REBIRTH FESTIVAL is een jaarlijks terugkerend met de beste hardstyle, house en feestmuziek. Al sinds de eerste editie zijn wij betrokken bij het evenement. Zo bouwden wij dit jaar alle podia, vipdecks en overige structuren.

de vraag.

Ook dit jaar kregen wij wederom de vraag om alle podia, VIP-decks en deco-structuren te bouwen van Layher. De grootste uitdaging bestond uit de spectaculaire REBIRTH INDOOR MAINSTAGE. Waarbij de beperkte clearance in de tent voor extra uitdagingen zorgde om toch genoeg rigging capaciteit op de juiste hoogte te krijgen. Het thema van dit jaar "the Wildest Adventure".

de oplossing.

In goed overleg met de technische producenten van REBIRTH FESTIVAL hebben wij het hele podium in ons ontwerppakket uitgewerkt. En hebben we uiteindelijke speciale op maat gemaakte hijsbalken gemaakt en toegepast om zo toch aan de gewenste clearance/rigging capaciteit te kunnen voldoen. Waardoor er genoeg ruimte was voor Licht Geluid, Video en Special effect. Alles is tot in de puntjes voorbereid en uitgetekend en naar een paar wijzigingsrondes klaar om gebouwd te worden.

de levering.

  • Mainstage
  • Rebellion Stage
  • Reactivate Stage
  • Relish Stage
  • VIP-decks
  • Voetgangersbrug
  • Signing Towers

Om een geslaagd evenement te kunnen organiseren is het van belang dat je gelooft in het evenement dat je neerzet en dit naar buiten toe uitstraalt. De kleinste details moeten kloppen en de kwaliteit moet altijd goed zijn. Het zoeken naar de juiste leveranciers is een wezenlijk onderdeel van het gehele proces. Met Van Ham Tenten & Podia hebben wij al geruime tijd een prettige samenwerking. Meedenken, afspraken nakomen, flexibiliteit en professionaliteit uitstralen zijn de voor ons belangrijkste kenmerken van ze. Maar bovenal hebben zij net als ons een PASSIE voor hetgeen wat ze doen. En dat zie je in alles terug.

Teun van Sprang
Organisator Rebirth Festival

de video.

Rebirth Festival 2015 - Official Aftermovie | This was Rebirth Festival 2015! | At the 11th and 12th of April you got wild with the best hardstyle, freestyle, raw hardstyle, house and early hardstyle. Thanks everybody for two days of hardstyle madness. It was an honour to kick-off the festival season together with you. | Music: 1. Max Enforcer - Rise Up (Official Rebirth 2015 anthem) 2. The Pitcher & Frequencerz ft. MC Nolz - Attack


Uw project?

Kunnen we ook iets voor u(w project) betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

offerte aanvragen