podia
info

Binnen-podium huren

Podia voor binnen

Een binnenpodium huren in diverse afmetingen? Van Ham Tenten & Podia werkt op basis van het Layher vloersysteem. Hierdoor kunnen wij elke gewenste afmeting en hoogte bouwen en leveren. Onze podia zijn te voorzien van diverse toebehoren, zoals loading docks, trappen, afrokking, ramps en reling.

Uiteraard is het bij het huren van een podium mogelijk dat u met een eigen ontwerp komt, maar er kan ook, indien u dat wenst door ons een ontwerp gemaakt worden. De podia worden altijd waterpas verhuurd en vakkundig geïnstalleerd.

Podia: snelle op- en afbouw

Doordat wij zelf over een grote en gevarieerde heftruckvloot beschikken, kunnen wij op verscheidene vloertypes / ondergronden werken, waardoor wij het materiaal snel kunnen plaatsen en afbreken. Bedrijfshallen, sporthallen, maneges etc. vormen in dat opzicht dus geen enkel probleem. Van Ham Tenten & Podia: evenzo uw partner wanneer het podiumverhuur betreft! Doe daarom geheel vrijblijvend een offerte-aanvraag.

figtriangles +

Binnenpodia

Podium-overzicht

Hieronder vindt u een link naar ons overzicht met binnenpodia die te huur zijn. Bekijk het eens op uw gemak en bij vragen staan we altijd voor u klaar.

bekijk podia-overzicht
figtriangles +
figtriangles +
figtriangles +
figtriangles +
figtriangles +
figtriangles +
Binnen-podium huren
vragen?

we staan voor u klaar

Weet u (na het bekijken van ons podiumaanbod) niet goed welk binnen-podium het meest geschikt is voor uw tent of binnenlocatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met plezier op weg! contacteer ons