Bezig met laden...
podia
info

Podiumverhuur

Buiten-podium huren

Van Ham Tenten & Podia heeft jarenlange ervaring in podiumverhuur. Een podium huren: dat kunt u in diverse afmetingen, op basis van het Layher-vloersysteem. Hierdoor is het geen probleem om iedere hoogte te bouwen. Onze podiumverhuur voorziet ook in diverse toebehoren, zoals bijv. loading docks, trappen, ramps en reling.


Daarnaast hebben wij mobiele podia te huur die zeer snel geplaatst kunnen worden, op bijna elke locatie. Twee voorbeelden: de Wart-Cover is een zeer futuristisch podium dat van de buitenkant volledig rood is en geen licht doorlaat. Bij de Wart-Cover zijn ook wings in kleur leverbaar. The Black Pearl is tevens een mobiel podium met overkapping (12x8 meter).

Om het podium nog meer uitstraling te geven kan Van Ham's podiumverhuur het podium voor u afrokken met brandvertragende stoffering en ook het plaatsen van een balletvloer en backdropdoeken behoort tot de mogelijkheden. Verder kunnen wij u diverse extra's leveren zoals: overdekte regieplateaus, monitormix plateaus, drumrisers, mindervalide podia, en wings.

Podiumverhuur volgens uw ontwerp

Het is mogelijk om een eigen plan in te brengen zodat het podium dat u huurt meer de uitstraling van uw evenement heeft. Doch er kan evenzo door ons een ontwerp worden gemaakt. De podia worden altijd waterpas gemonteerd. Vakkundige op- en afbouw (met of zonder uw hulp) is een vanzelfsprekendheid. Doordat wij zelf over diverse heftrucks beschikken, kunnen wij snel op- en afbreken. Dankzij het Layer-systeem kan op elke gewenste locatie worden gewerkt. Zoals bijv. op: sportvelden, weilanden, plantsoenen, stranden, in het water, over sloten etc. Van Ham's podiumverhuur maakt het compleet!

figtriangles +

Welke podia huren

podia-overzicht

Welke buiten-podia u kunt huren, hebben we voor u op een rij gezet. Wij verzorgen zoals gezegd ook maatwerk.

bekijk podia-overzicht
figtriangles +
figtriangles +
figtriangles +
figtriangles +
figtriangles +
figtriangles +
Buiten-podiumverhuur
vragen?

we staan voor u klaar

Weet u (na het bekijken van ons aanbod) niet goed welk buitenpodium het meest geschikt is voor uw festival of ander evenement? Schroom niet om contact op te nemen. We staan u graag bij met aanvullende informatie! contacteer ons