Bezig met laden...
podia
constructies & TB

trap-constructie

Stairway to heaven

Een trap-constructie is een zeer goede oplossing wanneer de ruimte beperkt is, maar er wel trappen nodig zijn. Door de trappen boven elkaar te plaatsen is het mogelijk om meters hoge trappen te maken zonder daarvoor een groot grondoppervlak te bestrijken. Nog mooiere trappen? Kies dan voor onze alusteps met kindvriendelijk esthetisch traphekwerk.

De trapconstructie is perfect om extra nooddoorgangen in gebouwen te creëren of goed in te zetten bij grote hoogteverschillen in een terrein. Een trapconstructie met een brug maakt het denkbaar om op een compacte wijze hoogteverschillen te overwinnen. Dankzij het vergroten van het aantal vluchtroutes stijgt het maximaal aantal bezoekers dat is toegestaan op een evenement. Volgens de hedendaagse wetgeving bieden oudere gebouwen en locaties vaak niet de juiste hoeveelheid vluchtroutes waardoor extra oplossingen noodzakelijk zijn, welke vaak bestaan uit trap-constructies.

Alusteps en kindvriendelijke traprelingen

Van Ham biedt vele opties omtrent trappen en trap-constructies, waarbij er volop keuze is in oplossingen, trapbreedtes en relingen. Zo hebben we bijv. ook luxere alusteps en chique kindvriendelijke trapleuningen met spijlen die zorgen voor een nog veiliger en mooier resultaat zoals dat bijv. bij VIP-decks goed van pas komt. Deze hekken lopen prachtig in 1 lijn door waardoor u een schitterende vloeiende trapleuning krijgt. Alle constructies die wij leveren kunnen worden voorzien van een statische berekening zodat de veiligheid gegarandeerd is. De trapconstructie voldoet derhalve aan alle regelgeving. Van Ham... ook specialist op het gebied van trappen. We vertellen u er graag meer over.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

FESTIVAL
70%
THEATER
70%
TIJDELIJK
100%
PERSONALISEREN
100%
BLIKVANGER
80%
  • breedte: elke gewenste afm.
  • diepte: elke gewenste afm.
  • eindhoogte: maaiveld
  • hoogte: elke gewenste afm.
  • kap: fs-cover, carrétent
  • ondergrond: zand, gras, bestrating, water enz.
  • bijzonderheden: inwendige trappen voor compacte bouwmogelijkheden
  • staalkabel reling
  • kindvriendelijke reling
ook interessant

podia-opties