Bezig met laden...
tenten
groot

8 m alu-tent

De aluhal: aluminium constructietent

LET OP: dit product is uit ons assortiment. Neem contact met ons op voor een alternatief.

Deze Alu-constructietent is een goede tent voor een bruiloft of business event en prima inzetbaar als cateringtent. De tent is volledig uitgevoerd in witte verduisterde zeilen waardoor daglicht buiten blijft. Vanwege het witte uiterlijk geeft deze tent een volledige andere sfeer dan de gekleurde festivaltenten op uw evenement.

De alu-tent is 8 meter breed en in de lengte variabel. In de kortste uitvoering is hij rechthoekig en maar 5 meter lang. In zijn langste uitvoering is deze tent 15 meter lang. De tent is te verlengen met vakken van 5 meter. Deze tent heeft een standaard zijkanthoogte van 3 meter en heeft een riggingcapaciteit van 100 kg/spant en een nokhoogte van 4.3 meter. Daardoor zijn de mogelijkheden nagenoeg oneindig. Aangezien er in deze tent spanten staan, heb je een volledig vrij vloeroppervlak. Hierdoor ontstaat in de gehele tent vrij zicht. De tent is volledig verduisterd, waardoor met licht, lasers, video enz. ook overdag een grandioze show neergezet kan worden. De tent wordt volledig voorzien van vlondervloer geleverd.

De zijkanten zijn door middel van een rits open te maken en kunnen opzij worden geschoven om een kant open te maken. Het is dus niet nodig om de zijkanten te verwijderen, zodat bij plotseling opkomend slecht weer de tent snel en gemakkelijk te sluiten is. Dit, zodat u de tent minder snel hoeft te ontruimen en u uw evenement ook bij minder goed weer met een gerust hart door kunt laten gaan. Daarnaast is deze tent leverbaar met entreetenten in dezelfde kleurstelling, waardoor u een prachtig geheel krijgt en is via tunnels ook koppelbaar met onze andere tenten.

toegankelijk en veilig

De tenten kunnen daarnaast ook uitgevoerd worden met rolstoeldrempels, bordjes nooduitgang, dubbele deurbruggen en vele extra's. Nooddeuren met pushbarsluiting kunnen worden geplaatst, zodat de tent volledig dicht kan blijven en de wind geen vrij spel heeft. Alle tenten zijn doorgerekend volgens de Europese norm NEN-EN 13782. Tekeningen van de diverse afmetingen vindt u onder 'Downloads' en ook het tentboek kunnen wij u digitaal aanleveren.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

BRUILOFT
100%
DUISTER
100%
BUSINESS
100%
CATERING
100%
  • breedte: 8 m
  • lengte: 5-15 m
  • verlengen per: 5 m
  • zijkanthoogte: 2.96 m
  • nokhoogte: 4.3 m
  • rigging: 100 kg/mast
  • vlondervloer
  • rolstoeldrempels
  • bordjes nooduitgang
  • entree-tenten

Hieronder kunt u bestanden downloaden van de gewenste tentmaat:
het Technische Fiche ( TF ) met afmetingen in PDF-format en het 3D-tentmodel ( 3D ) in DWG-format.