Bezig met laden...
tenten
groot/klein/special

qiosq-cover

QiosQ: traditioneel idee in modern jasje

De QiosQ is een moderne kiosk. De combinatie van standaard Layher materiaal met Van Ham innovaties maakt de QiosQ een product dat op elke gewenste plek gebouwd kan worden; op het water, boven op een gebouw, in een park of gewoon op de hoek van de straat. Met de QiosQ kun je alle kanten in. Alweer zo'n bijzonder product uit de 'VanHam stal'. Het is een echte EYE-CATCHER op uw evenement.

Het vloer oppervlak van de QiosQ is standaard 6.21 m x 6.21 m met afgeschuinde hoeken. Deze onderbouw is echter ook anders uitvoerbaar. Door de flexibiliteit van ons podium materiaal kunnen we elke gewenst vorm maken. Daardoor is ook de vloerhoogte variabel. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of we kunnen het maken.

Optioneel zijn de zijkanten dicht te maken met zeilen. Daarnaast kunt u hem ook als podium overkapping gebruiken voor een theatergezelschap, artiest of spreker. Niets is te gek. Deze QiosQ kunnen we zelfs op het water plaatsen. De mogelijkheden zijn even oneindig als uw ideeën. Wij hebben 2 QiosQ-en in ons assortiment.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

FESTIVAL
80%
THEATER
100%
BIJZONDER
90%
FLEXIBEL
70%
  • breedte: 6.22 m
  • lengte: 6.22 m
  • zijkanthoogte: 5.75 m
  • rigging: 250 kg/mast
  • zijwanden

Hieronder kunt u bestanden downloaden van de gewenste tentmaat:
het Technische Fiche ( TF ) met afmetingen in PDF-format en het 3D-tentmodel ( 3D ) in DWG-format.

ook interessant

tent-opties