Bezig met laden...
podia
onderdelen

Barsteeldeck

Barsteeldeck

De barsteeldeck is een steeldeck met een houten blad. Hierdoor leent hij zich perfect als uitgaveplateau van een bar. De barsteeldeck verzorgt een vlakke ondergrond zodat de glazen goed blijven staan en het hout geeft het een mooie uitstraling. Deze speciale steeldecks vormen ook een ideale ondergrond voor LED-schermen, omdat ze een vlak geheel vormen in tegenstelling tot de normale steeldecks!

De barsteeldeck vormt een uitgaveplateau van ruim 30 cm diep en een veelvoud van 1 of 2m breed. De breedte is variabel, omdat de barsteeldecks naast elkaar geplaatst kunnen worden om zo een meterslange bar te maken! Deze speciale decks komen veelvuldig voor bij bars met een vloer erboven. Deze vloer kan gebruikt worden als VIP-deck of als tribune. De barsteeldecks kunnen dan aan de dragende constructie gemonteerd worden.

De barsteeldecks worden ook vaak toegepast om LED-scherm op te stacken. Door de houten plaat op de steeldecks welke dikker zijn dan de ophangbeugels, ontstaat er een vlak geheel. Een gewoon steeldeck is aan de randen hoger en hierdoor kan het LED-scherm gaan wiebelen. De verdeelde belasting die deze barsteeldecks kunnen dragen is maar liefst 600 kg/m2 wat neerkomt op bijna 400 kg per steeldeck van 2.07 m breed!

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.