Bezig met laden...
podia
onderdelen

Rampbalk

Rampbalk

De rampbalk is een houten balk van 4,5 of 6 m of op speciaal verzoek in lengte naar keuze. De rampbalk is ideaal voor het maken van ramps en kan dienen als voorbereiding voor een dakconstructie.

De rampbalk kan gecombineerd worden met een 'rampslof met klem' welke het mogelijk maken de balk te monteren aan een steigerbuis tegen het schuiven en een 'verlengslof' welke het mogelijk maakt verschillende balken te koppelen. Rampplaten kunnen op de balken geschroefd worden zodat er een sterk geheel ontstaat en afgewerkt met traanplaten voor een vloeiend verloop naar verschillende vloerniveaus.

De rampbalk kan ook als voorbereiding voor een dak dienen. De balken worden dan op de Layher constructie gelegd met een afschot naar wens. Op de balken kan dan naar eigen inzicht een dak gemaakt worden. Dit zou kunnen door middel van houten platen, golfplaten, krimpfolie of andere materialen naar keuze. De rampbalken dienen in zo'n geval voor de dragende structuur van het dak en zorgen voor het afschot waardoor water naar de achterkant weg kan lopen.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.