Bezig met laden...
podia
onderdelen

Rollerbeam

Rollerbeam

De rollerbeam maakt het mogelijk maximaal gebruik te maken van de hoogte van een Layherconstructie, omdat de hijsmaterialen niet boven het te hijsen object hangen, maar eronder. Het is op deze manier mogelijk hoger te hijsen dan conventionele manier waarbij de motor bovenin hangt. De rollerbeam kan tot 1000kg. belast worden en het is mogelijk meerdere configuraties van de wielen toe te passen.

De rollerbeam wordt op twee tralieliggers, boven in de constructie geplaatst en de motor komt beneden. De ketting komt vervolgens over de rollerbeam te liggen in de speciale wielen en aan het uiteinde van de ketting bijv. een LED-scherm. Omdat de bevestigingshaak tot aan de het wiel van de console kan worden getakeld, is de hoogte van de constructie maximaal te benutten.

Hierdoor is de rollerbeam bijv. uitermate geschikt als de hoogte van de locatie beperkt is en de constructie niet hoger gebouwd kunnen worden. De hijshoogte is in die situatie optimaal te benutten door het gebruik van een rollerbeam of een kettingtakelconsole (500kg)!

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.