Bezig met laden...
podia
onderdelen

Steeldeck

Steeldeck

Een steeldeck is een stalen deck van ruim 30 cm breed en een lengte van 1 of 2 meter. Een steeldeck kan gebruikt worden als werkplateau voor bijv. het hangen van licht, maar ook om LED-schermen op te plaatsen of te verwerken in trappen.

Een steeldeck wordt geplaatst op 2 liggers op een gelijk niveau waarvan er vele zitten in een Layher constructie. Het is daarom vrijwel overal mogelijk steeldecks te plaatsen en gemakkelijk te verplaatsen. Het toevoegen van extra liggers is geen probleem, zodat er steeldecks geplaats kunnen worden op vrijwel elke wenselijke positie. De speciale cirkelvormige perforatie in de steeldecks zorgen niet alleen voor grip, maar ook voor de afvoer van water en vuil.

Van Ham beschikt ook over speciale steeldecks met een houten blad, de barsteeldecks. Deze hebben een met hout afgewerkte bovenkant waardoor ze ideaal fungeren als uitgifte plateau, maar vormen ook een vlakke basis voor het plaatsen van LED-schermen.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.