podia
onderdelen

Uitstekende hijsbalk

Uitstekende hijsbalk

De uitstekende hijsbalk heeft een lengte van 4.3 m, 6 m of 8 m, kan tot 3 m vóór de Layher constructie uit steken en heeft een maximaal draagvermogen van maar liefst 3.000 kg! De uitstekende hijsbalk maakt het mogelijk line-arrays vóór een decorwand te hangen waardoor het moeten inbouwen van de line-arrays geen ontwerpbeperking meer is. Dit zorgt ook voor een optimale geluidsweergave omdat deze de speakers vrij in de ruimte hangen en niet achter decor of andere objecten.

Het is mogelijk uitstekende hijsbalken op verschillende manieren te plaatsen en te verwerken in het ontwerp. De doorsteek van de balk is klein waardoor het mogelijk is vrijwel de hele toren of wand te gebruiken voor deco. Door middel van o.a. balkklemmen is het mogelijk takels en motoren aan de hijsbalk te hangen. De uitstekende hijsbalk geeft ontwerpers veel vrijheid zonder de beeld- en geluidstechnici te belemmeren. Met de uitstekende hijsbalk van 4.3 meter is er de mogelijkheid om dit uit te voeren bij podia in een tent. Een onmisbare kracht op elk evenement!

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.