Bezig met laden...
podia
constructies & TB

stage barriers

Barriers: veilig scheiden van podium en publiek

Stage barriers zijn een onmisbare aanvulling bij podia en creëren een vrije ruimte tussen het publiek en het podium. Deze vrije ruimte is nodig om snel te kunnen handelen bij noodgevallen in het publiek en biedt ruimte aan de hulpdiensten, beveiligers, technici en cameracrews.

De barriers hebben een breedte van 1 meter en worden aan elkaar gekoppeld om een geheel te vormen. Van Ham beschikt over speciale tussenstukken welke het mogelijk maken om kabels van het podium naar een FOH (locatie van de regietafel) te laten lopen, zonder belemmerd te worden door de stage barriers. Het is zelfs mogelijk om hoeken toe te passen waardoor het denkbaar is om rondom een catwalk of een bar te bouwen.

Wanneer de stage barriers rond een bar gebouwd worden, komen de bardecks uitstekend van pas. Een bardeck kan vanuit de barriers omhoog geklapt worden en dient daarmee als plateau om drankjes op te kunnen zetten. Ook heeft elke barrier een opstap zodat beveiligers gemakkelijk boven de toeschouwers kunnen stijgen om een oogje in het spreekwoordelijke zeil te houden. We zeiden het al: stage barriers zijn onmisbaar bij veel publieksevenementen.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

FESTIVAL
100%
THEATER
70%
PERSONALISEREN
50%
BLIKVANGER
50%
 • breedte: 1 m p/st. koppelbaar
 • ondergrond: zand, gras, bestrating enz.
 • bijzonderheden: - bardecks
  - bochten
  - kabelgoot-barrier
  - opstap
 • bardeck voor stage barrier
 • bocht voor stage barrier
 • kabelgoot voor stage barrier