podia
constructies & TB

Infrastructuur

Tijdelijke infrastructuur - oplossingen m.b.t. grondorganisaties

Voor een goede doorstroom van bezoekers aan een evenement is er vaak tijdelijke infrastructuur nodig. Dit kan bestaan uit een brug over een drukke weg, extra vluchtroutes over het water, maar ook uit een brug over het publiek om verschillende backstage area's met elkaar verbinden en bereikbaar te maken voor Gators! Deze oplossingen hebben niet alleen betrekking op evenementen maar kunnen tevens uitkomst bieden bij grote verbouwingen of om de doorstroom van bouwverkeer niet te hinderen.

Tijdelijke infrastructuur kan bestaan uit alle denkbare constructies die er kortstondig voor zorgen dat locaties bereikbaar zijn of blijven en iedereen zijn werk kan blijven doen. Bruggen over de weg kunnen eraan bijdragen dat de stroom aan mensen het verkeer niet hindert en anderzijds het verkeer niet tot gevaarlijke situaties leidt bij het oversteken. Ook zijn vele locaties niet ontworpen om grote hoeveelheden bezoekers 'af te voeren' zoals bijvoorbeeld het veld van het Olympisch Stadion te Amsterdam.

Normaliter zijn hier enkel een aantal atleten aanwezig maar als er grote EDM-evenementen gehouden worden, beschikt het veld niet over voldoende toegangs- en vluchtroutes om de stroom van duizenden bezoekers aan te kunnen. Van Ham is in zo'n gevallen de ideale partner en kan een locatie zoals deze voorzien van extra vluchtroutes. Hierdoor kan een vergunning verleend worden voor enorme feesten op schitterende locatie's. We zijn u ook graag van dienst op het gebied van tijdelijke infrastructuur.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

TIJDELIJK
100%
PERSONALISEREN
80%
BLIKVANGER
80%
  • breedte: elke gewenste afm.
  • diepte: elke gewenste afm.
  • vloerhoogte: min. 0.3 m
  • vloerbelasting: 750 kg/m²
  • hoogte: elke gewenste afm.
  • ondergrond: zand, gras, bestrating, water enz.
  • bijzonderheden: ontwerp naar eigen wens