Bezig met laden...
tenten
klein

Transparant gordijn

Flappengordijn: houd de kou buiten

Het transparant flappengordijn is een van de extra opties van een carrétent van 4x4 meter. Door het transparante uiterlijk is het mogelijk om het toe te passen bij iedere in- en uitgang. Hiermee houdt u ook de kou buiten de tent zodat het voor bezoekers aangenaam blijft.

Het flappengordijn oftewel strokengordijn heeft een breedte van 4 meter en een hoogte van ruim 2 meter. Hierdoor kunt u een zijde van een carrétent van 4x4 meter tot aan de grond 'dichtmaken'. Dankzij zijn transparante lamellen heeft het alsnog de open look die u wilt creëren bij in- en uitgangen. Door de 3 haken die aan het frame gemaakt zijn, is het flappengordijn makkelijk te bevestigen. Daarnaast is het flappengordijn aan iedere zijkant van de carrétent te bevestigen.

Omdat het strokengordijn aan de dakligger van de carrétent wordt bevestigd, kunt u de doorgang naar de volgende tent nog altijd waterdicht maken. Op deze manier blijft de warmte in de tenten en is de doorgang ook bij slecht weer te gebruiken. U kunt het strokengordijn als in- en uitgang gebruiken, van en naar 'grotere' tenten. Dat kan in de winter de stookkosten verlagen t.b.v. het verwarmen van deze tenten. Vraag geheel vrijblijvend naar meer details en mogelijkheden m.b.t. ons transparant flappengordijn.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

TENT
100%
TRANSPARANT
100%
  • breedte: 4 m
  • hoogte: 2 m
  • vlondervloer
  • rolstoeldrempels
  • bordjes nooduitgang