Bezig met laden...
tenten
klein

4 m carrétent

Een 4 X 4 carrétent blauw geel

Deze blauw gele carrétent is een ideale tent als bar, Front Of House, overkapping, rokersruimte, jurytent of EHBO-tent, en te gebruiken voor kindervakantieweken, gildefeesten, tentfuiven etc. Met zijn prachtige geel blauw gestreepte uiterlijk is het een prachtige, gekleurde tent, waarvan het geel blauwe dak lichtdoorlatend is. Hierdoor geeft deze tent een gezellige SFEER op elk evenement.

Deze tent is 4 m breed en 4 m lang. Hij is oneindig en waterdicht in 4 richtingen koppelbaar met andere carrétenten. Ook is het mogelijk met deze tenten barstraten te maken of tunnels tussen diverse andere tenten. Door de vele mogelijkheden is het een perfecte, sfeervolle aanvulling op uw event. Met een zijkanthoogte van 2.28 m en een nokhoogte van 4 m zijn de mogelijkheden nagenoeg oneindig. Van binnen en van buiten is het dak van de tent blauw geel gestreept en de zijkanten zijn volledig blauw en lichtdoorlatend, waardoor ook overdag activiteiten kunnen plaats vinden zonder extra kosten voor verlichting te moeten maken.

De tent wordt optioneel volledig voorzien van vlondervloer geleverd. De zijkanten zijn los plaatsbaar en elke zijkant is gemakkelijk te plaatsen of te verwijderen. Door de unieke vaste goten die aan de tenten zijn gemaakt is het mogelijk de tenten waterdicht te koppelen, zodat bij slecht weer het water niet tussen de tenten naar binnen kan komen. Dit, zodat u de tent minder snel hoeft te ontruimen en u uw evenement ook bij minder goed weer met een gerust hart door kunt laten gaan. Daarnaast zijn in de zelfde kleurstelling van deze tent heel veel andere tenten leverbaar, waardoor u een prachtig geheel krijgt. Deze tenten zijn in grote aantallen leverbaar.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

BARTENT
100%
ENTREE
90%
SFEER
100%
DUISTER
60%
  • breedte: 4 m
  • lengte: 4 m
  • koppelbaar: festivaltent,
    4 & 5 m carré
  • zijkanthoogte: 2.28 m
  • nokhoogte: 4 m
  • vlondervloer
  • rolstoeldrempels
  • bordjes nooduitgang

Hieronder kunt u bestanden downloaden van de gewenste tentmaat:
het Technische Fiche ( TF ) met afmetingen in PDF-format en het 3D-tentmodel ( 3D ) in DWG-format.