Bezig met laden...
tenten
klein

4 m carrétent

Een 4 X 4 carrétent rood

Deze rode carrétent is perfect als entree, backstageruimte, overkapping, rokersruimte, jurytent en biedt vele andere toepassingsmogelijkheden. Met zijn volledig rode uiterlijk is het een prachtige tent. Het rode dak is lichtdoorlatend waardoor de carretent van binnen weer een andere sfeer geeft en andere gebruikstoepassingen heeft dan niet-lichtdoorlatende tenten.

De carretent is 4 m breed en 4 m lang. Hij is oneindig en waterdicht in 4 richtingen koppelbaar met andere carrétenten. Ook is het mogelijk met deze tenten barstraten te maken of tunnels tussen diverse tenten. Door de diverse mogelijkheden is het een perfecte sfeervolle aanvulling op uw event. Met een zijkanthoogte van 2.28 m en een nokhoogte van 4 m zijn de mogelijkheden nagenoeg oneindig. De tent wordt optioneel volledig voorzien van vlondervloer geleverd. De zijkanten zijn los plaatsbaar en elke zijkant is gemakkelijk te plaatsen of te verwijderen.

Door de unieke vaste goten die aan de tenten zijn gemaakt is het mogelijk de tenten waterdicht te koppelen, zodat bij slecht weer het water niet tussen de tenten naar binnen kan komen. Dit, zodat u de tent minder snel hoeft te ontruimen en u uw evenement ook bij minder goed weer met een gerust hart door kunt laten gaan. Daarnaast zijn in de kleurstelling van deze tent ook diverse andere tenten en een podium leverbaar, waardoor u een prachtig geheel krijgt. Deze tenten zijn in beperkte aantallen leverbaar.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

FESTIVAL
80%
SPECIAAL
95%
DUISTER
10%
ROOD
100%
  • breedte: 4 m
  • lengte: 4 m
  • koppelbaar: festivaltenten,
    4 & 5 m carré
  • zijkanthoogte: 2.28 m
  • nokhoogte: 4 m
  • vlondervloer
  • rolstoeldrempels
  • bordjes nooduitgang

Hieronder kunt u bestanden downloaden van de gewenste tentmaat:
het Technische Fiche ( TF ) met afmetingen in PDF-format en het 3D-tentmodel ( 3D ) in DWG-format.