Bezig met laden...
podia
onderdelen

Bannerframe

Bannerframe

Het bannerframe is de perfecte oplossing om een banner op te hangen een Layher constructie. Het frame is beschikbaar in verschillende afmetingen en kan op vele manieren bevestigd worden aan de constructie. Het frame kan gebruikt worden om een grote banner op te hangen, maar ook als projectiescherm wanneer uitgevoerd met een wit doek.

Het bannerframe bestaat uit buizen welke gekoppeld worden met koppelstukken. Deze buizen zijn in verschillende lengtes beschikbaar, waardoor vrijwel alle afmetingen mogelijk zijn. De banner is aan frame te monteren door middel van bijv. elastieken of tie-wrap. Door gebruikt te maken van een bannerframe is het doek strak op te spannen en zijn de achterliggende componenten niet zichtbaar als reliëf in het doek. Het frame is gemakkelijk te monteren door een breed assortiment aan koppelingen welke aan de Layher constructie kunnen worden bevestigd.

De koppelstukken van het bannerframe maken het ook mogelijk een kubus te maken waardoor het mogelijk is aan alle kanten banners te plaatsen en zo te dienen als wegbewijzering op een festival!

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.