Bezig met laden...
podia
onderdelen

HL-Vloersysteem

HL-Vloersysteem

Het HL-vloersysteem is een sterk, stabiel en modulair vloersysteem. Dit vloersysteem is te belasten tot maar liefst 750 kg/m² en is bestand tegen bijzonder hoge puntlasten terwijl de vloer extreem stabiel blijft. Gecombineerd met een breed assortiment aan speciale vormen, afmetingen en de mogelijkheid objecten in te bouwen zorgt ervoor dat dit een veelzijdige vloer voor talloze toepassingen!

Dit vloersysteem is door zijn flexibiliteit erg breed inzetbaar en heeft over de jaren heen bijzondere dingen gedragen zoals tenten, schaatsbanen, auto's en zelfs een 5 meter hoog ijssculptuur! Het sterke en stabiele vloersysteem kan vrijwel overal geplaatst worden en objecten zoals bomen en tentmasten zijn in te bouwen met speciale vloerdelen. Het is zelfs mogelijk Jacuzzi's gelijkvloers in te bouwen, niets is te gek!

De flexibiliteit van het HL-vloersysteem betekend ook dat hoogteverschillen met doorlopende vloer geen enkel probleem vormen zoals in het geval van ramps en loading docks. Hierdoor is het mogelijk een helling te maken met een hoog draagvermogen en stabiliteit zodat deze zelfs auto's kunnen dragen! Deze eigenschappen zijn ook erg belangrijk bij het bouwen van bezoekersbruggen en geven een optimaal gevoel van veiligheid.

Doorlopende vloeren in PA-torens, catwalks, change-overs en meerdere vloerlagen boven elkaar zijn met dit systeem ook geen enkel probleem. Verschillende vloerniveaus zijn met elkaar te verbinden door middel van verschillende trapsystemen welke op elke gewenste positie geplaatst kunnen worden. Al met al een veelzijdig vloersysteem dat breed inzetbaar is en zorgt voor een solide basis!

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.