Bezig met laden...
podia
onderdelen

EV-Vloersysteem

EV-Vloersysteem

Het modulaire EV-vloersysteem is een strak en mooi vloersysteem met een draagvermogen van maar liefst 750 kg/m²! Het event-systeem leent zich voor vele doeleinden en het is zelfs mogelijk er losse tafels of plateau's van te maken. Door het lage gewicht leent het zich perfect voor een verrijdbaar podium of voor een ondergrond met een laag draagvermogen zoals op dak van een gebouw.

De verschillende vormen en maten waarin de event-vloerdelen beschikbaar zijn, zorgen voor vele mogelijke configuraties. Het vloersysteem is op basis van het Layher Allround systeem en daardoor toe te passen in vrijwel elk ontwerp. Er zijn geruime mogelijkheden de vloer door te laten lopen in het backstage gebied en ramps aan te sluiten. Ook het plaatsen van trappen en de afwerking met afrokdoek zijn geen probleem.

De verschillende maten decks zijn ook te gebruiken als losse tafels of plateaus. Het is mogelijk poten van verschillende lengtes te monteren onder een deck van 1 x 1m en 2 x 1m. De losse tafels/plateau's kunnen dan in verschillende opstellingen geplaatst worden en gedurende evenement verplaats worden.

DBent u op zoek naar een vloersysteem met een hoger draagvermogen m.b.t. puntlasten, extra stabiliteit en flexibiliteit, bekijk dan ons HL-vloersysteem.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.