Bezig met laden...
podia
onderdelen

Hijsbalk

Hijsbalk

Hijsbalken kunnen gebruikt worden voor vele doeleinden, zoals het hangen van geluidssystemen, LED-schermen, decoratie en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De mogelijkheden beperken zich niet alleen tot het hijsen binnen de constructie maar ook tot maar liefst 3 meter ervóór! Dit maakt het mogelijk line-arrays vóór een decorwand te hangen waardoor het moeten inbouwen van de line-arrays geen ontwerpbeperking meer is. Dit zorgt tevens voor een optimale geluidsweergave, omdat deze de speakers vrij in de ruimte hangen en niet achter decor of andere objecten.

Het ruime assortiment hijsbalken waarover Van Ham beschikt maakt het mogelijk voor elk ontwerp de perfecte oplossing te vinden. Van een hijsbalk van 2 meter in een PA-toren belastbaar tot 1500 kg tot een hijsbalk die 3 meter vóór de constructie!

DHet is mogelijk hijsbalken op vrijwel elke positie in de constructie te plaatsen en hijstorens zijn te voorzien van een kap. Deze kap hoeft niet alleen helemaal bovenop geplaatst te worden, maar kan ook op eigen gewenste hoogte binnen de constructie geplaatst worden en zelfs op verschillende niveaus in dezelfde toren! Ook een vloer onder de hijsbalken voor versterkers en dimmers is geen enkel probleem, net als het plaatsen van steeldecks om de installatie van licht, geluid en deco te vergemakkelijken behoord tot de ruime mogelijkheden.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.