Bezig met laden...
podia
onderdelen

Schaartrap

Schaartrap

De schaartrap is een ergonomische trap met leuningen en is ideaal als trap aan een podium. De schaartrap heeft treden van 75 cm breed en de treehoogte worden gelijk verdeeld. Van Ham beschikt over vele schaartrappen in verschillende hoogtes om zo een trap te kunnen voorzien die voldoet voor elke toepassing!

De schaartrap kan op elke gewenste positie aan de vloer gehangen worden en kan dienen om van de grond het podium op te gaan, maar kan ook verschillende vloerniveaus met elkaar verbinden. Door de schaarwerking van de trap is deze niet strikt gebonden aan een vast hoogteverschil. Vaak is er sprake van een hoogteverschil in het terrein, waar deze schaartrap optimaal in kan spelen.

De schaartrap bestaat uit de trap en 2 enkele leuningen. Het is ook mogelijk de leuningen weg te laten, of er maar 1 te monteren wanneer dit een visueel voordeel oplevert. De leuning van het podium wordt aangepast ter plekke van de trap waardoor er een doorgang ontstaat, maar wel aansluit om onveilige situaties te voorkomen. De treden zijn gemaakt van traanplaat voor een goede grip en hebben een afmeting van 75 x 20 cm.

Voor de mooiste afwerking is het mogelijk het podium af te rokken, zelfs als er trappen al hangen! Mede hierdoor vormt de schaartrap een breed inzetbare, flexibele en veilige trapoplossing.

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.