Bezig met laden...
podia
onderdelen

Steeldecktrap

Steeldecktrap

De steeldecktrap vormt en ergonomische trap met stalen treden. De trap is beschikbaar in een breedte van 1 of 2 m en een hoogteverschil van 1 of 2 m. De trap biedt een solide oplossing op een vlakke locatie en is ideaal om bijv. een losse trap over een hek of heg te bouwen om zo extra loop en vluchtroutes te creëren.

De trap is uit te voeren verschillende breedtes door deze naast elkaar te plaatsen, waarbij het mogelijk is elke meter of om de 2 meter leuningen te plaatsen. De treden van de trap bestaan uit steeldecks, welke voor veel grip zorgen er het water en vuil doorlaten. De treehoogte en diepte voldoen zorgen voor een prettige doorloop.

De trap met het hoogteverschil van 1m heeft een diepte van 1,57 m en van 2 m een diepte van 2,57 m. De trappen zijn te combineren met het HL-vloersysteem, EV-vloersysteem als een vloer van steeldecks. Hierdoor ontstaan er verschillende mogelijkheden voor deze trapoplossing!

meer info

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op...we staan voor u klaar!

PODIUM
100%

Zie beschrijving.